Blokkenschema voor streaming Lowlands-alternatief: Lowlands free:united

Lowlands sfeer
Blokkenschema voor streaming Lowlands-alternatief- : Lowlands free:united
Door RobZ op 17 augustus 2020 - 16:12 1 Lowlands, NPO 3FM, en VPRO 3voor12 ontketenen op 21, 22 en 23 augustus 2020 de potentieel allergrootste Lowlands ooit: Lowlands free:united. Het streaming festival is het alternatief voor Lowlands 2020 dat vanwege de uitbraak van het coronavirus niet in reguliere vorm plaats kan vinden. Vandaag worden het programma en blokkenschema van de voor iedereen gratis toegankelijke streams bekendgemaakt. Lowlands free:united is te volgen via lowlands.npo3fm.nl en er wordt via 3FM en 3voor12 natuurlijk uitgebreid verslag van gedaan.

Via de vijf streams zie je tijdens het Lowlandsweekend een uitgebreid programma. Een gedeelte hiervan wordt live vanuit de Melkweg in Amsterdam gestreamd en een deel van het programma bestaat uit eerder opgenomen materiaal. Extra bijzonder is het optreden van Eefje de Visser dat ze op het lege Lowlands terrein geeft. Hier check je het blokkenschema van de Lowlands free:united.

De Free:United-stream komt grotendeels live uit ons headquarter de Melkweg en wordt gevuld met exclusieve eenmalige live performances. Onder andere Colin Benders treedt op. Ook is er wetenschap, discussie, dans, yoga en zelfs een kookworkshop.

Op de ArmadiLLow-stream komen de dansfeestjes uit de Armadillow aan bod. Elk uur een andere vibe, altijd het uitchecken waard. Onder andere Kees van Hondt, DJ St. Paul, Antal en David Vunk zullen hun beste tunes laten horen.

Dan zijn er ook nog de Alpha- en Bravo-streams. Op de Alpha-stream zie je de allerbeste Lowlands shows van de afgelopen jaren met o.a. Foo Fighters, Editors, Iggy Pop, Stromae en Underworld. Op de Bravo-stream kijk je naar eerder opgenomen registraties van acts die dit jaar op Lowlands zouden spelen. Denk hierbij aan Denzel Curry, Michael Kiwanuka, Yungblud, Goldband, Pat Thomas, Glass Animals, Bring me the Horizon, Parquet Courts, Sam Fender, Tom Walker, DeWolff en Altin Gün.

Eefje de Visser krijgt de eer om op een leeg Lowlands-terrein een intiem concert te geven voor een aantal prijswinnaars. Natuurlijk wordt dit optreden gestreamd en uitgezonden op 3FM.A Day At The Park1

A DAY AT THE PARK KOMT MET MINI-EDITIE IN MET O.A....Het Rotterdamse festival A Day At The Park komt met een coronaproof...

Nirwana Tuinfeest 2020 news

NIRWANA TUINFEEST MAAKT NAMEN VOOR 2021 BEKEND MET... De organisatie van Nirwana Tuinfeest heeft het programma voor 2021 bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.