Nieuwe namen voor Wende's Kaleidoscope: Typhoon, Pink Oculus, Michelle David & The Gospel Sessions en meer

Typhoon
Nieuwe namen voor Wende's Kaleidoscope: Typhoon, Pink Oculus, Michelle David & The...
Door Cartman91 op 17 augustus 2020 - 17:01 1 Wende's Kaleidoscope, het alternatief voor de Uitmarkt dat in Theater Carré plaatsvindt heeft nieuwe namen voor de programmering bekend gemaakt. Eerder waren namen als Naaz, Eefje de Visser, Douwe Bob en Torre Florim (De Staat bekend gemaakt.

Vandaag komen daar Typhoon, Pink Oculus, Nederlands Kamerkoor, Die Verdammte Spielerei, Steef de Jong, Froukje, Michelle David & The Gospel Sessions en S10 bij.

Dit evenement vindt plaats op 29 augustus in Carré te Amsterdam (waar Wende huiskunstenaar is) en zal op NPO 2 uitgezonden worden.

Het is voor het eerst in 43 jaar tijd dat de Uitmarkt, de traditionele opening van het culturele seizoen niet door kan gaan.

Wende's Kaleidoscoop vond in 2018 voor het eerst plaats en was het direct een succes. In 2019 werd het succes van het concept zelfs nog groter en dit jaar zal het voor het eerst vanuit de woonkamer te aanschouwen zijn.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Patronaat news

PUNKROCK RUINED MY LIFE FEST IN PATRONAAT MET O.A....Dit jaar zal Punkrock Ruined My Life Fest wederom plaatsvinden in het...

A Day At The Park1

A DAY AT THE PARK KOMT MET MINI-EDITIE IN MET O.A.... Het Rotterdamse festival A Day At The Park komt met een coronaproof...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.