Super-Sonic Jazz Festival gaat door tijdens ADE op 21 en 22 oktober in Paradiso

Super-Sonic Jazz news_groot
Super-Sonic Jazz Festival gaat door tijdens ADE op 21 en 22 oktober in Paradiso
Door JenitaPostma op 21 september 2020 - 12:47 1 Op 21 en 22 oktober vindt de vierde editie van het jaarlijkse Super-Sonic Jazz Festival plaats in Paradiso in Amsterdam. Dit jaar gaat het evenement coronaproof door als onderdeel van het Amsterdam Dance Event. Op de woensdag treden de namen Arp Frique & Family, Sarah-Jane, Yannick Hiwat Quintet en Dragonfruit op. Een ticket voor deze festivalavond kost 21,- euro. De artiesten die op de donderdag gaan optreden zijn SMANDEM. ft. Pink Oculus, Gaidaa ft. Full Crate, Gino-Cochise, Shaimis x Lyma x Rebiere. Ook de Super-Sonic Jazz Festival donderdag kost 21,- euro. Tickets koop je via de volgende links: Super-Sonic Jazz Festival woensdag 21 oktober en Super-Sonic Jazz Festival donderdag 22 oktober.

Super-Sonic Jazz is een talenten ontwikkelingsplatform dat begon in 2016 als een reeks concerten en clubavonden in Paradiso, om de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten een podium te bieden. Dit bleek een groot succes waardoor er een jaarlijks festival en een lancering van een eigen, onafhankelijk platenlabel volgde. Met experimentele programmering die traditionele jazz mixt met hedendaagse genres zoals hiphop, neo-soul, r&b en elektronische muziek, verlegt Super-Sonic Jazz de grenzen. Het hoofddoel van Super-Sonic Jazz is het creëren van muzikaal ecosysteem in Amsterdam.

Dit jaar gaat de vierde editie van het festival coronaproof door als onderdeel van het officiële programma van het Amsterdam Dance Event. Tijdens twee festivaldagen worden telkens 200 bezoekers verwelkomd in Paradiso. Dit staat in schril contrast met de vorige, nagenoeg uitverkochte editie van het festival in 2019. Daarbij waren in totaal bijna 6.000 bezoekers, die verspreid over zes dagen samenkwamen in Paradiso en andere bijzondere concertlocaties zoals De Duif en de Vondelkerk.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Explore The North 2020

EXPLORE THE NORTH-PROGRAMMA UITGEBREID MET O.A...De festivalorganisatie van het Friese festival Explore The North heeft...

rimon

MUSIC MOVES EUROPE TALENT AWARDS PRESENTEERT... De genomineerden voor The Music Moves Europe Talent Awards zijn 1bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.