Fink, David Keenan en Jordan Mackampa in december headliners Naked Song Walk Along Festival

review: Fink - 22-10 - Het Concertgebouw Fink
Fink, David Keenan en Jordan Mackampa in december headliners Naked Song Walk Along...
Door KaylynB op 06 oktober 2020 - 12:17 1 Fink, David Keenan en Jordan Mackampa zijn de headliners van het Naked Song Walk Along festival in Eindhoven op zaterdag 12 december. Het is een door de huidige coronamaatregelen ingegeven speciale editie van het Naked Song festival dat normaal gesproken en al meer dan tien jaar plaats vindt in Muziekgebouw Eindhoven. Deze keer zijn de op loopafstand gelegen Dynamo en FIFTH ook als optreedlocaties betrokken, om daarmee bezoekerscapaciteit en programmamogelijkheden binnen de geldende richtlijnen te kunnen vergroten. Ook wordt het festival opgesplitst in een middag- en avonduitvoering. Dit alles met als uitgangspunt om zoveel mogelijk muziekliefhebbers een kwalitatief volwaardig festival te bieden.

Naked Song bestaat al een decennium, als jaarlijks eendaags festival met optredens verdeeld over het Muziekgebouw, en sinds een aantal jaren ook als programmalijn met shows op andere locaties in de stad verdeeld over de kalender.

De genoemde hoofdacts spelen zowel in de middag als in de avond een set in het Muziekgebouw. Daarnaast treedt ieder dagdeel een viertal acts op, verdeeld over Muziekgebouw, Dynamo en FIFTH. Overdag zijn dat Iris Penning, Daniel Docherty, Alexandra Alden en Meskerem Mees en ’s avonds Winnie Raeder, This Is The Kit, Benedict en Robin Kester. Ten behoeve van de spreiding kunnen bezoekers bij aanschaf van een ticket kiezen uit verschillende vooraf vastgestelde routes die ze te voet langs de optredende artiesten leidt. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link, waar tevens meer informatie te vinden is.


Corona virus

BARCELONA GAAT SNELLE CORONATEST UITPROBEREN OP 1000...Is dit de toekomst van concerten zo lang corona de wereld nog niet uit is?...

Bimhuis

MUSIC STAGES PRESENTEERT CUBAANS MUZIEKFESTIVAL... Music Stages , het Amsterdamse productiehuis, presenteert op dinsdag 29...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.