Amon Amarth headliner Dynamo Metalfest 2021

Amon Amarth
Amon Amarth headliner Dynamo Metalfest 2021
Door Cartman91 op 09 oktober 2020 - 12:54 1 Afgelopen jaar gingen al de geruchten rond dat de Zweedse formatie Amon Amarth op Dynamo Metalfest zou spelen. Dit bleek niet zo te zijn, maar na de aflasting van het festival wegens het coronavirus en de verplaatsing naar 2021 komt de band alsnog naar Eindhoven!

Niet alleen dat Amon Amarth op het festival staat, maar ze sluiten het festival zelfs af. Naast Amon Amarth reizen ook Heaven Shall Burn, Bay Area Interthrashional, Candlemass, Jinjer, Firewind en Dress The Dead af naar het festival.

Dynamo Metalfest vindt plaats op 21 en 22 augustus 2021 in het IJssportcentrum te Eindhoven. Mocht je een kaartje voor Dynamo Metalfest 2020 in bezit hebben let dan op, want daar zijn wat mededelingen over:

In het algemeen blijft deze geldig voor de 2021 editie, behalve een kaartje voor de vrijdag. De 2021 editie heeft geen vrijdag, dus kaarthouders krijgen hun geld terug en kunnen een nieuw kaartje kopen.

Tickethouders voor de zaterdag krijgen een upgrade: deze wordt omgezet in een combi-ticket, zodat je beide dagen aanwezig kan zijn.

Uiteraard kan je ook een kaartje kopen, mocht je nog geen kaartje hebben. Voor de zaterdag en zondag betaal je 39 euro, wil je een combi-ticket bemachtigen dan betaal je 65 euro. Vanaf 1 januari worden de tickets duurder (dagkaartjes 49 euro en combi-ticket 79 euro).




Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Copenhell 2020 news

KISS, SABATON EN KORN ONDER NIEUWE NAMEN COPENHELL 2021Het Deense festival Copenhell heeft onlangs een aantal namen aan de line-up...

Left Of The Dial news

LEFT OF THE DIAL MOET NOODGEDWONGEN DEEL VAN LINE-UP... Volgende week vindt het festival Left of the Dial plaats in Rotterdam....

REACTIES

Avatar RobZ
vr 23 okt 2020 15:43

RobZ Mooie naam!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.