Amersfoort Jazz Festival krijgt volledig online editie met o.a. Hans Dulfer, Steffen Morrisson en Shirma Rouse

hans dulfer
Amersfoort Jazz Festival krijgt volledig online editie met o.a. Hans Dulfer, Steffen...
Door KaylynB op 09 november 2020 - 13:07 1 Dinsdag 3 november werd bekend dat het kabinet heeft besloten om gedurende twee weken, boven op de huidige gedeeltelijke lockdown, extra maatregelen in te stellen. Wederom heeft dit verregaande gevolgen voor de worstelende cultuursector.

Voor Rabobank Amersfoort Jazz betekent dit dat het nu definitief duidelijk dat het evenement zonder publiek plaats vindt. De liefhebbers die al een ticket hadden gereserveerd zijn deze week per email persoonlijk op de hoogte gesteld.

Desondanks blijft de organisatie hard en veerkrachtig werken om de 42ste editie in 2020 koste wat kost te realiseren, opdat de artiesten kunnen optreden en het publiek bedienen met mooie, spannende en meeslepende muziek. Amersfoort Jazz Festival wordt dit jaar volledig online gehouden.

Drie dagen, drie streams, drie podia. Van 20 t/m 22 november streamt het festival 19 concerten live vanuit theater De Lieve Vrouw en De Observant. Voor het typische festivalcachet wordt gezorgd vanuit het online Amersfoort Jazz Café, met presentatie door onder meer Izaline Calister, SaraLee Vos, Bart Wirtz en Rolf Delfos. De uitzending wordt opgeluisterd door DJ Maestro. Het evenement is gratis online te beleven via de website van Amersfoort Jazz.

Ook de jaarlijkse JazzNL - World Jazz Conference gaat door. Meer dan 100 internationale professionals uit de muziekindustrie van over de hele wereld brainstormen in een virtuele ruimte over het Impact Survey Report aangaande Corona (IKS) en andere zaken. Daarbij presenteren festivals uit de hele wereld hun talentvolle laureaten.Corona virus

KABINET BESLUIT VOLGENDE WEEK OVER PROEFTUINEN IN DE...Het gaat in Nederland langzaam de goede kant op met de corona...

Tons Of Rock news

TONS OF ROCK FESTIVAL IN NOORWEGEN BRENGT GROTE... In Noorwegen heeft het Tons of Rock festival een mooi affiche om naar uit te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.