The Good Roll organiseert Toilet Festival voor het goede doel met o.a. The Partysquad en Rob Dekay

The Partysquad
The Good Roll organiseert Toilet Festival voor het goede doel met o.a. The Partysquad...
Door JenitaPostma op 16 november 2020 - 16:01 1 Op 19 november aanstaande is het Wereld Toilet Dag. In Nederland wordt deze dag opgeluisterd door het allereerste Toilet Festival. Vanuit het kleinste kamertje gaat organisator The Good Roll vanaf vier uur ‘s middags tot negen uur ‘s avonds samen met bijzondere gasten en bekende artiesten zoals Rob Dekay en The Partysquad livestreamen voor het goede doel, namelijk het bouwen van toiletten in Ghana.

Via een livestream, vanaf een wc wil The Good Roll in deze eerste editie met een toffe line-up aandacht vragen voor het feit dat nog steeds 2,3 miljard mensen geen toegang hebben tot schone en veilige toiletten. Er zullen optredens plaatsvinden van singer-songwriter Rob Dekay en Niels Geusenbroek, die in de band Silkstone zat en mee heeft gedaan in aan de Voice of Holland in 2011. Ook een andere Voice of Holland kandidaat Danilo Kuiters zal aanwezig zijn. Er zullen ook DJ sets zijn van The Partysquad, Vunzige Deuntjes en Terug naar Toen.

Via deze link kan je in de livestream komen om mee te genieten van alle optredens. Het festival is helemaal gratis en alle donaties die worden gegeven door bijvoorbeeld een tikkie gaan naar de bouw van nieuwe toiletblokken, schoon drinkwater en maandverband in Ghana.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPitfest

PITFEST HAALT AGNOSTIC FRONT NAAR ERICA IN DRENTHEOok Pitfest moest vanwege het coronavirus het festival naar 2021 verplaatsen....

Corona virus2

VNPF: EERDER TOEGANG TOT FESTIVAL OF CONCERT NA... De VNPF (Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals) ziet wel wat in een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.