(A)Broad Horizon Connected in Isolation is een nieuw festival met film, muziek en comedy in Limburg

Tim Akkerman news_groot
(A)Broad Horizon Connected in Isolation is een nieuw festival met film, muziek en...
Door JenitaPostma op 18 november 2020 - 11:30 1 Van maandag 23 t/m zondag 29 november vindt het festival (A)Broad Horizon Connected in Isolation plaats, het is een nieuw evenement dat zich vestigt in Sittard-Geleen te Limburg. Het is een week die is samengesteld door internationale studenten uit de regio. Naast diverse films in het Filmhuis De Domijnen en een slot concert van Altin Gün in Poppodium Volt zijn er ook andere activiteiten zoals een comedy-avond.

Tijdens (A) Broad Horizon kan je op dinsdag de 24 november naast muziek en film ook genieten van een avond comedy. De show zal in een kleine setting plaatsvinden in de popzaal Volt waar je kan kijken naar internationale comedy. De line-up van de avond is: Edo Berger, Stephen Bell (Ierland), Dave Felida (Nederlandse Antillen) en Bob Maclaren (Nieuw-Zeeland). Ook kan je naar een voorstellingen van Tim Akkerman met zijn Project Humanity, je kan dit museum gratis doorlopen. Op zondag 29 sluit (A)Broad Horizon de week af met een intiem concert van Altin Gün, Maurino (TenTemPies), BMI Goes India en Aram Atti. Een unieke avond waarbij vier acts het podium beklimmen. Die avond hoor je geluiden van over de gehele wereld, in een veilige setting met afstand.

Het festival heeft diverse locaties zoals De Domijnen en popzaal Volt. Tickets van Altin Gün kan je via deze link bestellen en kaartjes voor Knock Out Comedy Crew via deze link.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Great Escape

EERSTE 50 ACTS VAN THE GREAT ESCAPE 2021: O.A. MAE... The Great Escape vindt elk jaar in Brighton plaats. Op het Engelse festival...

Grauzone logo

GRAUZONE FESTIVAL DOORGESCHOVEN NAAR 21 EN 22 MEI 2021 Het festival Grauzone laat vandaag weten dat de 8e editie niet in februari...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.