Couleur Café sluit het jaar af met aankondiging van Shaggy, Tinariwen en Brihang

review: Shaggy - 18/06 - Melkweg
Couleur Café sluit het jaar af met aankondiging van Shaggy, Tinariwen en Brihang
Door RobZ op 23 december 2020 - 14:25 1 In een ultieme poging om dit annus horribilis nog wat kleur te geven, voegt Couleur Café 3 nieuwe namen toe aan hun affiche voor 2021. Couleur Café wordt komende zomer gehouden op 25, 26 en 27 juni 2021 in Brussel aan de voet van het Atomium. Niemand minder dan Shaggy zal headliner zijn op het festival. De Jamaicaanse superster zou eigenlijk in 2020 het podium van Couleur Cafe betreden, maar haalt zijn optreden komende zomer in. Ook Tinariwen uit Mali en de Belgische hiphopper Brihang zullen te zien zijn op de komende editie van Couleur Cafe. Fally Ipupa, Roméo Elvis en Dub Inc waren al eerder bevestigd voor #CoulCaf2021.

Couleur Café is een divers en levendig muziekfestival in Brussel, België. Iedere zomer nodigt het festival een eclectische selectie performers uit en viert het uiteenlopende wereldritmes. De focus ligt op muziek van Afrikaanse en Caraïbische origine, maar je kunt alles verwachten van traditionele reggae sounds en Afrobeat tot moderne funk, soul, jazz, hiphop en RnB.

De kaartverkoop voor Couleur Café is alweer even bezig. Voor 95 euro ben je drie dagen op het festival aanwezig. Wil je daar ook kamperen, dan ben je 109 euro kwijt. Een dagticket voor een van de drie festivaldagen kost 48 euro. Hier bestel je tickets voor Couleur Café 2021.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Vuurwerk

NEDERLANDSE FESTIVALS EN ARTIESTEN SLAAN HANDEN...Op donderdag 31 december wordt via meer dan veertig streams op...

Dynamo Metalfest 2021 news

DYNAMO METALFEST 2021 COMPLEET MET GRAVE, LIK EN... Op het randje van 2020 maakt Dynamo Metalfest de laatste namen voor hun 2021...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.