DGTL keert in 2021 terug na een tussenjaar van corona eenmalig in september

DGTL news_groot
DGTL keert in 2021 terug na een tussenjaar van corona eenmalig in september
Door Cartman91 op 03 februari 2021 - 17:00 1 Dancefestival DGTL in Amsterdam heeft in 2020, net als ieder ander festival, een jaar over moeten slaan wegens het coronavirus. Dit jaar gaat het festival wél door, maar dan niet als traditionele seizoensopener maar tegen het einde van de zomer.

Op 11 en 12 september staat de NDSM-Werf weer centraal tijdens DGTL. Het festival is ook met nieuwe inzichten gekomen door het verloren jaar 2020. DGTL zal het eerste elektronische festival zijn dat volledig circulair georganiseerd wordt. Denk hierbij aan energie, water, sanitatie, voedsel, grondstoffen en mobiliteit. De line-up zal ook op een duurzame manier geprogrammeerd worden: internationale headliners worden gecombineerd met lokaal talent.

Verder zijn de eerste namen bekend gemaakt. Op het affiche staan in ieder geval:

Acid Pauli, Adriatique, Afrodeutsche, Ben Böhmer, Blawan, The Blessed Madonna, HAAi, CamelPhat, Colyn, David Vunk, DJ Assault, DJ Python, Egyptian Lover, Eris Drew, Honey Dijon, Ingi Visions, KI/KI, Luke Vibert, Mala, Margaret Dygas, Meetsysteem, MEUTE, Mind Against, Nicola Cruz, Nina Kraviz, Paula Temple, SNTS, Ø [Phase], Ricardo Villalobos, ROD en Worakls.

Tickets voor DGTL gaan vanaf 5 februari om 11 uur in de voorverkoop via de website van DGTL. Een kaartje koop je dan voor 50% van de ticketprijs, mocht het festival definitief doorgaan dan zal je de overige 50% op een later moment moeten betalen. In juli ontvang je een betaalverzoek om de laatste 50% van het kaartje te betalen, dit zal je binnen 14 dagen na ontvangst van het verzoek moeten doen.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefdranouternews2.jpg

FESTIVAL DRANOUTER ORGANISEERT CORONAPROOF OPTREDENS...Het Belgische dorp Dranouter kennen we van het gelijknamige Folkfestival...

Lowlands sfeer

OVERZICHT: DE VOLGENDE NEDERLANDSE FESTIVALS... Het ziet er naar uit dat september 2021 een de drukste Nederlandse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.