Rolf Sanchez met o.a. Krezip, Kensington, Nick & Simon en Snelle op Strandfestival ZAND

Strandfestival Zand 2018 (Nielson)
Rolf Sanchez met o.a. Krezip, Kensington, Nick & Simon en Snelle op Strandfestival ZAND
Door sjoertb op 25 februari 2021 - 10:58 1 Op zaterdag 21 augustus landt Strandfestival ZAND weer in Almere. De organisatie laat weten dat het met goede moed vooruit kijkt naar de herstart van het festival. In 2020 moest er noodgedwongen een jaar worden overgeslagen door de pandemie.

Vrijwel het volledige programma uit 2020 is intact gebleven en men kan dit jaar als alles goed gaat genieten van Krezip, Kensington, Snelle, Kraantje Pappie, Suzan & Freek en Nick & Simon. Rolf Sanchez is ook bevestigd voor de line-up. De presentatie is in handen van Coen & Sander.

Tickets voor Strandfestival ZAND zijn hier verkrijgbaar. Door de verschuiving van het festival is al 70% van de tickets uitverkocht. De resterende kaarten zijn nu in de verkoop. Totdat duidelijk is of het festival definitief doorgaat wordt er slechts een aanbetaling van €15 gedaan. Bij doorgang van het festival wordt het resterende bedrag betaald. Bij een nieuwe verschuiving kan het geld teruggevraagd worden.

Foto: Strandfestival ZAND 2018 door Andrea RoellBestel tickets Strandfestival ZAND 2021
Tickets Strandfestival ZAND 2021
Strandfestival ZAND 2021
Charlotte de Witte

CHARLOTTE DE WITTE IN AMSTERDAMSE BOS OP 909 SPECIAL 909 Festival 2021 zou in mei plaatsvinden. Helaas moet de organisatie...

Best Kept Secret 2020 news

BEST KEPT SECRET FESTIVAL HELAAS OOK DIT JAAR AFGELAST Voor de tweede keer op rij kan het Best Kept Secret Festival niet doorgaan....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.