Download Festival UK gaat dit jaar niet door, 2022 editie al aangekondigd met headliners (o.a. Kiss)

Kiss Gene Simmons
Download Festival UK gaat dit jaar niet door, 2022 editie al aangekondigd met...
Door Cartman91 op 01 maart 2021 - 16:00 1 Slecht nieuws vanuit het Download Festival-kamp: dit jaar zal het festival niet meer plaatsvinden, door het coronavirus. Het goede nieuws is dat er voor 2022 al een editie in de agenda staat.

Tickethouders krijgen een bericht hierover en krijgen hun geld terug als ze hun kaartje(s) inleveren. Uiteraard kan je ook je kaartje bewaren voor de 2022-editie, waar de kaartjes geldig blijven.

In 2022 zal Download Festival plaatsvinden van 10 t/m 12 juni zoals gewoonlijk in het Donington Park. Daarnaast is bekend gemaakt dat Kiss, Iron Maiden en Biffy Clyro tot de headliners behoren. Deze zijn doorgeschoven vanaf de 2021 editie die dus niet doorgaat. Of er meer namen mee verhuizen naar de 2022-editie is nog niet bekend.


Primavera Sound

PRIMAVERA SOUND BARCELONA DOORGESCHOVEN NAAR 2022;...De grote festivals vallen deze week bij bosjes. Na Graspop Metal Meeting,...

Thom Yorke news

THOM YORKE'S TOMORROW'S MODERN BOXES ANNULEERT... De Britse zanger Thom Yorke van Thom Yorke's Tomorrow's Modern Boxes (en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.