Frontier Festival kiest 1 juli als datum eerste editie

Frontier Festival
Frontier Festival kiest 1 juli als datum eerste editie
Door RobZ op 09 maart 2021 - 11:44 1 Opvallend nieuws van een nieuw festival met de naam Frontier Festival. In een persbericht communiceert het festival dat het er vertrouwen in heeft dat het op 1 juli kan plaatsvinden. Dit omdat er in mei haast gemaakt gaat worden met het vaccinatie-programma en ook de Alliantie van Evenementenbouwers erop rekent dat er vanaf 1 juli weer “normale” evenementen plaats kunnen vinden.

“Na anderhalf jaar niet te kunnen feesten, willen we geen dag langer wachten dan nodig is. Het mooiste weekend van 2021 begint dus in dit geval al op een donderdag: 1 juli. Als ik jou was, zou ik vrijdag de 2e ook maar vrij nemen. We gaan voor goud!” - Ibo Orgut, Frontier Events.

Frontier Festival is een nieuw evenement dat in de zomer van 2021 voor het eerst gaat plaatsvinden. Het uitgangspunt is een veilig festival waarbij er rekening gehouden wordt met de aanwezigheid van het coronavirus en de geldende maatregelen vanuit de overheid. Frontier is een kleinschalig festival met enkel buitenpodia, waar je kunt genieten van twee genres die zelden op 1 festival worden gecombineerd: techno en hiphop. Het festival zegt ervoor te zorgen dat alle bezoekers, artiesten en personeel verplicht worden om een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag te overleggen.

Informatie over de locatie en de start van de kaartverkoop van Frontier Festival is nog niet bekend, maar we houden je op Festivalinfo natuurlijk op de hoogte.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Popronde news

POPRONDE SLUIT VERLOREN JAAR 2020 AF MET TIENDAAGSE...Net als vele andere festivals zag ook Popronde geen mogelijkheid een...

transition festival

JAZZFESTIVAL TRANSITION PRESENTEERT DRIEDAAGS... Recent werd bekend dat het tweedaagse jazzfestival Transition dat jaarlijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.