Melt! (Duitsland) en Nova Rock (Oostenrijk) gaan dit jaar niet door, Nova Rock komt met datum voor 2022

meltfestivalgroot
Melt! (Duitsland) en Nova Rock (Oostenrijk) gaan dit jaar niet door, Nova Rock komt met...
Door Cartman91 op 15 maart 2021 - 13:55 1 Opnieuw slecht nieuws voor festivalgangers, Het Duitse festival Melt! en het Oostenrijkse Nova Rock gaan dit jaar niet door.

Melt! laat weten dat er door de corona situatie onvoldoende perspectief en teveel onzekerheid is om in juni een editie van het festival te laten plaatsvinden. De festivalorganisatie weigert echter om 2021 als een verloren jaar te beschouwen. Ze blijven hoop houden om later dit jaar alsnog iets te kunnen organiseren, al zal dat in een andere setting zijn dan gebruikelijk.

Het Oostenrijkse Nova Rock kan dit jaar eveneens geen doorgang vinden. Dit heeft te maken met beslissingen van de Oostenrijkse overheid. Wel heeft de organisatie van het festival haar best gedaan om met voorstellen en eisen richting de overheid te komen. Deze bleken aan dovemansoren gericht, want de overheid heeft er niets mee gedaan en dus zal er deze zomer geen Nova Rock plaatsvinden. Wel heeft het festival al de 2022 datum bekend gemaakt: van 9 t/m 12 juni 2022 zal Nova Rock ingehaald worden.

Over de programmering en ticketverkoop en -prijzen van beide festivals is voorlopig nog niets bekend.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 2020 news

LOWLANDS KOMT MET EERSTE 54 NAMEN O.A. THE CHEMICAL...Lowlands gaat er van uit dat het festival eind augustus op reguliere wijze...

Paaspop 2021 news

PAASPOP KOMT MET 27 NIEUWE NAMEN VOOR... Voor het eerst in zijn 47-jarige geschiedenis zal Paaspop niet traditioneel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.