Ook juli-festivals WOO HAH! en Bospop gaan dit jaar niet door

review: WOO HAH! 2019 Travis Scott
Ook juli-festivals WOO HAH! en Bospop gaan dit jaar niet door
Door RobZ op 31 maart 2021 - 12:30 1 Na de afgelasting van Pinkpop, gisteren, is er vandaag meer slecht nieuws voor Nederlandse festivalgangers. Ook WOO HAH! en Bospop laten weten dit jaar niet door te kunnen gaan.

De eerstvolgende editie van WOO HAH! gaat plaatsvinden op 8, 9 en 10 juli 2022. Volgens de organisatie is de onzekerheid over de coronamaatregelen te groot om het festival dit jaar te kunnen organiseren. Kaartkopers van WOO HAH! 2020 en 2021 die er eerder voor hebben gekozen om hun tickets te bewaren, krijgen hun geld terug. Ze ontvangen op korte termijn een e-mail met daarin meer info over de restitutie van aangekochte ticket(s) incl. servicekosten. Ook bezoekers die een ticket icm een accommodatie via Beekse Bergen hebben gekocht ontvangen restitutie. Ticketkopers hoeven hiervoor geen actie te ondernemen.

Bospop 2022 gaat in hetzelfde weekend plaatsvinden als WOO HAH! 8, 9 en 10 juli 2022 dus. De gekochte tickets voor Bospop 2020 / 2021 blijven geldig voor Bospop 2022. Uiteraard is het ook mogelijk je ticket tegen retourbetaling terug te geven. Alle online kaartkopers ontvangen omstreeks 15 april van Ticketmaster een e-mail met gedetailleerde informatie.

Vanzelfsprekend houden we je op onze WOO HAH! 2022 en Bospop 2022 pagina's op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Coldplay

GLASTONBURY KOMT MET LIVESTREAM-FESTIVAL LIVE AT...Het was al even bekend dat Glastonbury dit jaar niet doorgaat. Vandaag maakt...

Rock Werchter 2020 news

PEARL JAM OOK IN 2022 WEER HEADLINER VAN ROCK WERCHTER Na Pinkpop bericht ook Rock Werchter dat Pearl Jam in 2022 een van hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.