Draaimolen Festival wordt 10-daags evenement

Draaimolen 2021
Draaimolen Festival wordt 10-daags evenement
Door sjoertb op 15 april 2021 - 12:00 1 Het Draaimolen Festival in Tilburg gaat door in september in aangepaste vorm. De organisatie heeft een tijdje geworsteld met de vraag hoe ze het festival kunnen houden met oog op de maatregelen rondom de pandemie. Om met beperkte capaciteit toch een breed publiek te bereiken is er besloten om Draaimolen Festival op maar liefst 10 festivaldagen te vieren.

Op 8, 9, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 18 en 19 september zal het festival plaatsvinden bij het MOB Complex.

Over het programma laat de organisatie het volgende los: 'onverwachte back-to-backs die nog nooit eerder hebben plaatsgevonden, inclusief onze jaarlijkse geheime b2b, enkele wereldpremières van unieke live-acts en speciale stage hostings door oude en nieuwe vrienden'.

In het verleden traden artiesten als Eefje de Visser, Marcel Dettmann, Nina Kraviz, Job Jobse, Speedy J, Maceo Plex en Ben Sims op bij Draaimolen Festival. Meer informatie over de tickets en het festivalprogramma zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



De Parade 2021

DE PARADE GAAT DOOR IN EINDHOVEN, DEN HAAG, UTRECHT... De Parade durft voorzichtig aan te dromen van een zomer waarin de 30ste...

Down The Rabbit Hole sfeer

EERSTE 31 NAMEN DOWN THE RABBIT HOLE 2021: O.A.... Down The Rabbit Hole heeft de eerste 31 namen onthuld waaronder Disclosure,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.