Start kaartverkoop en Lianne La Havas, John Talabot en Pa Salieu erbij voor Lowlands 2021

Lowlands sfeer 2018
Start kaartverkoop en Lianne La Havas, John Talabot en Pa Salieu erbij voor Lowlands 2021
Door RobZ op 15 april 2021 - 19:59 1 Vanavond werd tijdens de 3FM Awards bekendgemaakt dat Lianne La Havas, John Talabot en Pa Salieu naar Lowlands 2021 komen. Festivaldirecteur Eric van Eerdenburg toonde zich in een interview erg positief over de kans dat het festival in Biddinghuizen op vrijdag 20 augustus van start kan gaan.

Singer songwriter Lianne La Havas maakt frisse soulpop. Het is alweer meer dan 4 jaar geleden dat de Britse voor het laatst in Nederland te zien was. Toen stond ze onder andere op Pinkpop, Down the Rabbit Hole en REC.

John Talabot stond ook op de line-up van het afgelaste Lowlands 2020 en kan zijn show een jaar later dus komen inhalen. De Spaanse DJ en producer weet elke dansvloer aan het dansen te krijgen.

Pa Salieu heeft voor zover bij ons bekend nog nooit in Nederland opgetreden. Afgelopen jaar won hij de prestigieuze Sound of 2021 prijs van de BBC. Pa Salieu maakt een fijne mix van grime, hiphop en dancehall.

Eerder waren al onder andere The Chemical Brothers, Stromzy, Liam Gallagher, The Opposites, Balthazar en Denzel Curry voor de komende editie van Lowlands aangekondigd. Op onze Lowlands 2021 pagina vind je alle bevestigingen tot nu toe!

Lowlands maakt vandaag ook bekend wanneer de kaartverkoop voor het festival van start gaat. Alle kaarten die door Lowlandsgangers niet zijn meegenomen van 2020 naar 2021 gaan op donderdag 22 april 2021 om 20:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor Lowlands 2021. Ook gaan er een aantal glamping-plekken opnieuw in de verkoop. Een ticket voor drie dagen (en nachten) Lowlands 2021 kost 230 euro inclusief servicekosten.

Dat de kaartverkoop op donderdag-avond begint is opvallend en niet standaard. We kunnen je helpen herinneren en je een email sturen met de juiste ticketlink. Wil je een ticketreminder ontvangen, dan kan je deze hier instellen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pinkpop 2020 news

NOTHING BUT THIEVES TWEEDE BEVESTIGING VOOR PINKPOP...Gisteren kreeg Pinkpop-oprichter Jan Smeets bij talkshow Beau een 3FM legend...

De Parade 2021

DE PARADE GAAT DOOR IN EINDHOVEN, DEN HAAG, UTRECHT... De Parade durft voorzichtig aan te dromen van een zomer waarin de 30ste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.