Misty Fields festival komt met nieuwe namen o.a. Rats on Rafts, Los Bitchos en Scalping

Misty Fields
Misty Fields festival komt met nieuwe namen o.a. Rats on Rafts, Los Bitchos en Scalping
Door RobZ op 20 april 2021 - 16:10 1 Op 10, 11 en 12 september wordt in de Peel het Misty Fields festival georganiseerd. Dit ontdek-festival had met acts als Girl Band, Porridge Radio en Personal Trainer al een mooie affiche. Daar komen vandaag Los Bitchos, Rats on Rafts, Scalping, Judy Blank, MEMES, Sprints, Ramkot en The Haunted Youth bij.

Misty Fields gaat er vanuit dat er medio september weer gewoon festivals georganiseerd kunnen worden. Misty Fields voorzitter Marcel Moonen verklaart: "Achter de schermen zijn we druk bezig met het voorbereiden van ons 15-jarig jubileum dat groter, mooier en toffer beloofd te worden dan ooit. Natuurlijk houden we in de voorbereiding rekening met verschillende scenario's, praten we met andere festival-collega's en de autoriteiten en houden we alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Maar we blijven positief, want als er een festival dit jaar doorgaat, dan is het Misty Fields."

Misty Fields belooft naast een uitgebreid programma aan nieuwe muziek ook kunst en theater. Dit alles in de bosrijke omgeving van Asten-Heusden. Hier vind je al onze informatie over Misty Fields 2021.

Tickets voor Misty Fields zijn te koop via de website. Een weekend Misty Fields kost €57,50. Dagkaarten voor de vrijdag kosten €25,- en voor de zaterdag €39,50. Voor een zondag ticket ben je slechts €7,50 kwijt.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefGraspop 2020 news1

AEROSMITH HERBEVESTIGD ALS HEADLINER VAN GRASPOP...En dat is drie! Graspop Metal Meeting laat vandaag weten dat het opnieuw...

WiSH Outdoor

WISH OUTDOOR SHUIFT OPNIEUW EEN JAAR DOOR Het grote dancefestival Wish Outdoor gaat ook in 2021 niet door. Volgens de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.