Nieuw festival in Tilburg: Spoorpark LIVE met o.a. Krezip, Kensington en Danny Vera

Krezip
Nieuw festival in Tilburg: Spoorpark LIVE met o.a. Krezip, Kensington en Danny Vera
Door sjoertb op 29 april 2021 - 11:00 1 Er komt een nieuw tweedaags popfestival naar Tilburg. Op zaterdag 14 augustus en zondag 15 augustus vindt 'Spoorpark LIVE' plaats in Spoorpark Tilburg. Binnen tien minuten lopen van het centraal station dus. Het eerste deel van het programma is al bekendgemaakt.

Op het hoofdpodium spelen Krezip, Kensington, DI-RECT, Danny Vera, Davina Michelle en Rolf Sanchez.

Verder zijn ook Goldband, Sophie Straat, Samuel Monty, Kremlin Disko, PapaFarouk, Gallowstreet, Splendid, Logan’s Close, Brass Rave Unit, St Paul, Leroy Rey, Kuif, FlamboyantFonk, DJ RonRon & Peto On Percussion en The Small Breed van de partij.

Het festival zal jaarlijks terugkeren naar het Spoorpark.

Tickets voor Spoorpark LIVE 2021 zijn hier verkrijgbaar. Voor de festivalzaterdag betaal je €42,50 en voor zondag €39,50. Bij 6 tickets betaal je er slechts 5. Ook zijn er combitickets voor de zaterdag én zondag voor €64,50.

De voorverkoop start op woensdag 12 mei om 18:00 uur. Vanaf vandaag kun je je via de website van het festival alvast inschrijven voor de pre-registratieverkoop van entreetickets.

Foto: Krezip op Pinkpop 2019 door Irwan NotosoetarsoNooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefCactusfestival sfeer 2017

SUIKERROCK EN CACTUSFESTIVAL WORDEN UITGESTELD NAAR...Terwijl een groot aantal festivals opschuiven naar augustus en september zijn...

Sjock 2022 news

EERSTE NAMEN VOOR SJOCK 2022 O.A. MADNESS, SOCIAL... Het Belgische Sjock festival heeft voor de 2022 editie de eerste namen bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.