Tomorrowland krijgt nieuwe editie Tomorrowland Around the World met o.a. Adam Beyer, Tale of Us en Claptone

Tomorrowland Around the World
Tomorrowland krijgt nieuwe editie Tomorrowland Around the World met o.a. Adam Beyer,...
Door RobZ op 05 mei 2021 - 11:05 1 Tomorrowland organiseert naast hun uitgestelde editie aan het einde van de zomer in de weekenden van 27 augustus en 3 september opnieuw een digitale editie van het festival. Na het grote succes van Tomorrowland Around the World vorig jaar zal er ook dit jaar in julie een virtuele wereld gemaakt worden waar elke dance-liefhebber zich in kan verliezen!

Tomorrowland Around the World wordt gehouden op vrijdag 16 juli en zaterdag 17 juli. Er wordt rekening gehouden met de tijdszones in de wereld, dus iedereen begint op dezelfde tijd aan zijn/haar festivalervaring. Tomorrowland laat weten dat in ieder geval: Adam Beyer, Armin van Buuren, Claptone, Nicky Romero en Tale Of Us een optreden verzorgen in de virtuele wereld van 'the magical Island Pāpiliōnem'. De rest van de line-up wordt nog bekend gemaakt.

Op de vorige editie van Tomorrowland Around the World traden onder andere Katy Perry, Tiesto, David Guetta, Martin Garrix en Afrojack op. Zie hier de hele line-up van Tomorrowland Around the World 2020.

Tickets voor de tweede editie van Tomorrowland Around the World gaan donderdag 6 mei om 15:00 uur in de voorverkoop. Meekijken met de stream kost je 20 euro. Als je de optredens ook nog on demand wil terugkijken dan ben je 25 euro kwijt. Via deze link koop je tickets.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefbruisfestival

BRUIS FESTIVAL MAASTRICHT PRESENTEERT LINE-UP MET...Bruis 2021 moet ook dit jaar weer de kickstart van het clubseizoen worden....

Popronde news

POPRONDE MAAKT SELECTIE VAN 101 ARTIESTEN EN DATUMS... Honderdenéén artiesten gaan komend najaar op tour met de Popronde, het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.