Sziget Festival gaat deze zomer niet door

Sziget 2015 sfeer
Sziget Festival gaat deze zomer niet door
Door sjoertb op 06 mei 2021 - 12:59 1 Het Sziget Festival in Hongarije heeft de knoop doorgehakt en zal worden verplaatst naar 2022. Alle reeds gekochte tickets zijn automatisch geldig geworden voor het volgende jaar. Het festival zal in 2022 wederom in augustus plaatsvinden al is een exacte datum nog niet bekendgemaakt.

De organisatie laat weten dat het besluit genomen is om de veiligheid te kunnen garanderen van festivalbezoekers, medewerkers en artiesten.

Voor de corona-pandemie kwamen er jaarlijks bijna een half miljoen mensen naar Budapest voor het festival. Honderden artiesten traden er op verdeeld over vele podia en area's. Naast 7 dagen muziekprogramma kon je al een paar dagen van te voren je tent opzetten op de camping. Doordat de dagen vaak aansloten op die van Lowlands gingen diehard festivalbezoekers vaak naar beide festivals op rij.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Grauzone logo

GRAUZONE FESTIVAL VOEGT LAATSTE NAMEN TOE AAN ONLINE...Op vrijdag 21 en zaterdag 22 mei vindt de online editie van Grauzone festival...

Dranouter 2021 news

EERSTE NAMEN VOOR XL CORONA-EDITIE DRANOUTER MET... Het Belgische festival Dranouter zal komende zomer niet in reguliere vorm...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.