Alle Remmen Los Inschuur terug in november met o.a. Rowwen Hèze, BZB en The Wetnecks

Rowwen Heze
Alle Remmen Los Inschuur terug in november met o.a. Rowwen Hèze, BZB en The Wetnecks
Door sjoertb op 13 mei 2021 - 11:00 1 In november 2019 hield het Alle Remmen Los Festival eenmalig een editie indoor onder de naam Alle Remmen Los Inschuur. Het evenement verkocht uit en komt dit jaar terug. Op zaterdag 20 november 2021 vindt de aankomende editie plaats, wederom in Manege De Molenheide in Schijndel.

Op het programma staan Rowwen Hèze, BZB, The Wetnecks, WC Experience, Mooi Wark, Høken met de Heinoos en Jaman dut Voedertietels.

Van origine was het Alle Remmen Los concept de viering van het 25-jaar bestaan van BZB. Vanwege het succes van het feest is het een jaarlijks terugkerend festival geworden. Door de pandemie moest de outdoor-versie van het festival in 2020 uitgesteld worden. In 2022 keert het terug naar Festivalterrein Gras Erop. Gelukkig kunnen fans zich dit jaar verheugen op Alle Remmen Los Inschuur.

De ticketverkoop start aanstaande zaterdag 15 mei om 11.00 uur via de website van het festival.

Foto: Rowwen Hèze op Parkcity Live door Joost DoensenBestel tickets Alle Remmen Los Inschuur 2021
Tickets Alle Remmen Los Inschuur 2021
Alle Remmen Los Inschuur 2021
Thomas Azier

O. FESTIVAL 2021 MAAKT PROGRAMMA BEKEND: O.A. THOMAS...Onder de naam O. staat Rotterdam weer in het teken van opera. Voorheen...

Sfeer Welcome To The Village 2014

WELCOME TO THE VILLAGE HEEFT GROEN LICHT EN KOMT MET... Goed nieuws! Welcome to The Village gaat door deze zomer! Het festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.