Exit Festival in Servië biedt bezoekers en artiesten vaccinatie en komt met nieuwe namen

Exit Festival news_groot
Exit Festival in Servië biedt bezoekers en artiesten vaccinatie en komt met nieuwe namen
Door RobZ op 27 mei 2021 - 10:47 1 Opvallend nieuws uit Servië. Het Exit Festival, dat van 8 tot en met 11 juli in Novi Sad moet plaatsvinden, heeft het volste vertrouwen dat het festival door zal gaan. De Servische premier Ana Brnabić kondigt namelijk aan dat het land op 21 juni weer volledig open gaat. Het festival kondigt zelfs aan dat er enkele duizenden vaccins tegen corona beschikbaar komen voor festivalbezoekers en -artiesten die nog niet gevaccineerd zijn. Zie hier de aankondiging. Verdere details over hoe in aanmerking te komen voor zo'n vaccinatie worden binnenkort bekend gemaakt. Ook kondigt Exit festival een paar nieuwe artiesten aan. Robin Schulz en Satori voegen zich bij de line-up waar onder andere David Guetta, Tyga, Asaf Avidan, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner en Sabaton al op stonden.

"Servië is één van de koplopers op het gebied van massavaccinatie. Hierdoor is de epidemiologische situatie aanzienlijk verbeterd. Het plan is om de aankomende tijd zoveel mogelijk mensen, met name jongeren, te vaccineren, zodat we het land vanaf 21 juni kunnen openstellen voor bijeenkomsten, concerten en festivals. Op deze manier tonen we niet alleen zorg voor de evenementenindustrie die veel bijdraagt aan ons toerisme en onze economie, maar strijden we ook voor de geestelijke gezondheid van jongeren. Dit bevestigt tevens de inzet en betrokkenheid van de Servische regering ten aanzien van de creatieve industrieën. EXIT festival, waar ons land wereldwijd trots op is en dat in juli plaatsvindt, zal één van de belangrijkste symbolen zijn van de Servische overwinning op de pandemie.” – aldus premier Ana Brnabić.

Komende zomer moet eindelijk de 20e editie van Exit Festival plaatsvinden. Hier vind je al onze informatie over Exit Festival 2021. Een ticket voor 4 dagen Exit Festival kost 139 euro. Als je met vijf personen naar het festival gaat, dan hoef je maar voor vier te betalen. Vanaf 1 juni zijn er ook dagtickets voor Exit Festival te koop. Via deze link koop je tickets voor Exit Festival 2021.



Pinkpop 2020 news

PINKPOP VERZACHT GEMIS MET THUIS PAKKETDat Pinkpop voor het tweede jaar op rij moet worden uitgesteld is...

Paaspop 2021 news

NIEUWE NAMEN VOOR PAASPOP 2021: O.A. FATBOY SLIM,... Paaspop onthult vandaag weer een mooie lijst artiesten voor het programma...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.