Trijntje Oosterhuis en Selah Sue naar North Sea Jazz-alternatief NN North Sea Jazz Downtown

review: Selah Sue - 01/09 - Openluchttheater Hertme Selah Sue
Trijntje Oosterhuis en Selah Sue naar North Sea Jazz-alternatief NN North Sea Jazz...
Door RobZ op 18 juni 2021 - 14:03 1 Trijntje Oosterhuis met Metropole Orkest en Selah Sue zijn toegevoegd aan het programma van NN North Sea Jazz Downtown toegevoegd. Onder de titel ‘Burt Bacharach Songbook’ brengen Oosterhuis en het orkest onder leiding van Vince Mendoza op vrijdag 9 juli een speciaal programma met nummers van de meestercomponist. Ook Sven Hammond with guests Gianski, Cheyenne Toney and Jared Grant, Arifa, ECHT! en The Quartet-NL met Benjamin Herman, Ernst Glerum, Peter Beets, Han Bennink en special guests Hans Dulfer en Ronald Snijders treden op in het festivalweekend.

Met NN North Sea Jazz Downtown gaat North Sea Jazz vanwege de coronasituatie eenmalig de stad in met concerten op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juli in de Rotterdamse zalen Bird, de Doelen, LantarenVenster en RTM Stage. De concerten zijn voor publiek toegankelijk volgens de dan geldende regels en worden gelijktijdig gratis gestreamd via de North Sea Jazz website. De hele line-up van NN North Sea Jazz Festival Downtown vind je hier.

De kaartverkoop van de NN North Sea Jazz Downtown concerten start op zaterdag 19 juni om 10.00 uur. Voor de verschillende optredens moeten los tickets gekocht worden.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRock Werchter 2020 news

TWENTY ONE PILOTS EN FAITH NO MORE ERBIJ VOOR ROCK...Twee mooie aanvullingen voor Rock Werchter 2022! Twenty One Pilots en Faith...

Paradiso logo nieuw

SUPER-SONIC JAZZ FESTIVAL KOMT MET 21 NAMEN O.A.... Van woensdag 17 tot en met zondag 21 november vindt de vijfde editie van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.