Waterpop gaat voor tweedaagse jubileumeditie in 2022

Regen regenbui onweer slecht weer Lowlands
Waterpop gaat voor tweedaagse jubileumeditie in 2022
Door sjoertb op 24 juni 2021 - 10:32 1 De versoepelingen komen helaas te laat voor het Wateringse festival Waterpop. De organisatie heeft daardoor geen andere keuze dan 2021 over te slaan en vooruit te kijken naar een jubileumeditie in 2022.

Bestuurslid Roy de Letter zegt “Dat de versoepelingen zo rap gaan is natuurlijk fantastisch, maar voor Waterpop is het helaas te kort dag om het festival, zoals de bezoekers dat gewend zijn, neer te zetten in 2021.”

In 2022 zou de 45e editie van het festival zijn. Om de gemiste feesten van de coronaperiode in te halen wordt er daarom gewerkt aan een tweedaags festival. Het Hofpark in Wateringen zal dan weer twee dagen vol staan met een muzikale mengelmoes van aanstormend talent en bekende namen.

De Waterpop organisatie wil iedereen die het festival een warm hart toedraagt bedanken en kijkt vooruit naar de zomer van 2022 om iedereen weer te kunnen ontvangen in het Hofpark in Wateringen.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



X Valkhof Festival

X VALKHOF FESTIVAL LAAT BEPERKINGEN VAREN EN GOOIT...Door de versoepelingen die op 26 juni ingaan, kan X Valkhof Festival dit jaar...

Sfeer Welcome To The Village 2014

LINE-UP WELCOME TO THE VILLAGE 2021 COMPLEET MET... Het muziekprogramma voor Welcome To The Village 2021 is compleet! Vandaag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.