Couleur Café organiseert festival GATE met o.a. Brihang, Lefto, Philou Louzolo en meer

Brihang news_groot
Couleur Café organiseert festival GATE met o.a. Brihang, Lefto, Philou Louzolo en meer
Door Cartman91 op 02 juli 2021 - 15:12 1 Het jaar 2020 en de eerste helft van 2021 mag door het coronavirus als verloren beschouwd worden. De pandemie heeft veel mensenlevens, tijd en banen gekost, maar ook voor velen het plezier in het leven.

Een van de festivals die hierdoor niet plaats kon vinden dit jaar is Couleur Café. De organisatie van dit festival heeft een nieuw festival uit de grond gestampt: GATE. Met dit concept hoopt de organisatie mensen weer het plezier terug te geven en dat het leven weer gevierd mag worden als een groot feest.

Op het programma staan Brihang, Lefto, Benjamin Epps, DJ Marcelle, Frenetik, DRKNGHTS Collective, Frontal, The Roots Corner Soundsystem, Reggaebus Soundsystem, Habibi Funk, Juicy, L'or Du Commun, Lander & Adriaan, Miss Angel, Philou Louzolo, Pongo, Stace, The Gallands en Tukan.

In Anderlecht (Brussel) zal dit festival verdeeld over twee weekenden plaatsvinden, van 26 t/m 29 augustus en van 2 t/m 5 september. In beide weekenden zijn de zondagen gratis toegankelijk! Voor de andere dagen geldt dat een dagkaartje 19,50 euro kost en voor een combiticket betaal je 47,50 euro.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



So What's Next? 2021 news

EERSTE NAMEN SO WHAT'S NEXT? BEKEND GEMAAKT O.A....Het Eindhovense festival So What's Next? heeft voor de komende editie de...

WiSH Outdoor

WISH OUTDOOR KOMT MET ALTERNATIEF FESTIVAL IN OKTOBER Zoals bekend is WiSH Outdoor, dat dit weekend plaats zou vinden, vanwege de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.