Tomorrowland Winter in 2022 terug in de alpen

Tomorrowland Winter news_groot
Tomorrowland Winter in 2022 terug in de alpen
Door sjoertb op 19 augustus 2021 - 11:32 1 Tomorrowland komt na 2 jaar terug! De eerste Tomorrowland-editie van 2022 zal plaatsvinden van 19 tot 26 maart. Het prachtige dorp en de bergen van Alpe d’Huez in Frankrijk is waar het festival onder de naam 'Tomorrowland Winter' afspeelt. Alpe d’Huez is 1 uur verwijderd van Grenoble, 2 uur van Lyon en minder dan 5 uur van Parijs.

Op de website van Tomorrowland kun je reispakketten samenstellen met een breed aanbod aan transport- (vliegtuig, bus, eigen vervoer) en verblijfsmogelijkheden (appartementen, hotels, chalets).

7-daagse pakketten voor Tomorrowland Winter 2022 gaan in de voorverkoop op 18 september en 4-daagse pakketten & Festival Passes Only voor Tomorrowland Winter 2022 vanaf 25 september.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Judy Blank

METROPOLE ORKEST TREEDT MET JUDY BLANK, TIM KNOL EN...In september duikt het Metropole Orkest in de wereld van Americana....

Biffy Clyro news

BIFFY CLYRO, GREEN DAY, SUM 41 EN MEER NAAR ROCK FOR... In 2022 komt Rock for People weer terug. Het festival in Tsjechië nodigt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.