Crammerock heeft line-up (en timetable) rond met o.a. Blackwave, Bizzey en Yves DeRuyter

Crammerock 2021
Crammerock heeft line-up (en timetable) rond met o.a. Blackwave, Bizzey en Yves DeRuyter
Door RobZ op 30 augustus 2021 - 18:07 1 Komend weekend wordt een speciale corona-proof editie van Crammerock georganiseerd voor 13500 bezoekers per dag. Dit is ongeveer een derde van de normale capaciteit van het festival. Op 3 en 4 september spelen onder andere THe Kooks, dEUS, The Opposites, Doe Maar en Balthazar op het festival in Stekene (België).

Vandaag maakt Crammerock de laatste namen en de timetable bekend. De laatste bevestigingen voor Crammerock 2021 zijn: Blackwave., Bizzey, Yves DeRuyter, Discobar Galaxie, Omdat het kan Soundsystem ft Average Rob, Yong Yello, Gunther D, Eppo Janssens & Nadiem Shah en Stijn Van de Voorde & Thibault Christiaensen.

Circa Waves heeft het optreden op Crammerock vanwege ziekte van een van de bandleden moeten afzeggen. De Belgische band SONS vervangt.

Er zijn nog tickets beschikbaar voor de twee Crammerock festivaldagen. Om op het festivalterrein te geraken moet je een Covid Safe ticket kunnen tonen. Dit is een bewijs van vaccinatie of een negatieve coronatest. Op en rond het festivalterrein zullen eveneens maatregelen genomen worden om het festival veilig te laten verlopen voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten.


Le Guess Who

HIDDEN MUSICS TERUG OP LE GUESS WHO? 2021Tijdens Le Guess Who? 2021 is er opnieuw te genieten van Hidden Musics ....

Paaspop XS

PAASPOP XS PRESENTEERT PROGRAMMA MET 15 ACTS O.A.... Vorige week werd bekend gemaakt Paaspop op 4 september een (hopelijk)...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.