Paaspop XS krijgt last-minute een extra festivaldag met o.a. FeestDJRuud

Paaspop sfeer
Paaspop XS krijgt last-minute een extra festivaldag met o.a. FeestDJRuud
Door RobZ op 02 september 2021 - 11:01 1 De mini-editie van Paaspop, die op zaterdag 4 september in Schijndel gehouden wordt, was zo overweldigend snel uitverkocht, dat de Paaspoporganisatie last minute heeft besloten om een tweede Paaspop XS festivaldag toe te voegen. Op zondag 5 september van 13:00 uur tot 00:00 uur staat de Molenheide in Schijndel opnieuw in het teken van Paaspop XS. Paaspop kan volgens de huidige coronaregels een festival organiseren voor 750 festivalliefhebbers.

Het programma van de tweede Paaspop XS festivaldag is bijna gelijk aan de eerste. Dit betekent dat: ACinDC, Baby Blue, Bontgenoot, Disco Snolly, Goldband, In Your Honor, Jezebel, Josylvio, LIJN7, SMÈRRIG, Stones Sessions, The Fortunate Sons, The Vices en Vinyl Forty-Five ft. Dames met Dorst een optreden verzorgen. Paaspop komt op zondag echter ook nog met een suprise-act in de vorm van FeestDJRuud.

Vanavond (2 september dus) om 19:00 uur gaat de verkoop van de tweede Paaspop XS van start. Tickets kosten net als voor de eerste festivaldag 39,50 exclusief servicekosten. Als je vanavond voor 19:00 in de Paaspop ticketwachtrij plaatsneemt, dan maak je kans om kaarten te kopen. Om exact 19:00 uur worden er namelijk willekeurige getallen uit deze wachtrij doorgesluisd naar de ticketshop. Op deze manier hoopt Paaspop iedereen een zo’n eerlijk mogelijke kans op tickets te geven. Wil je een email ontvangen om herinnerd te worden aan de start van de voorverkoop? Stel dan hier een ticketreminder in.


I want to dance again

POST-CORONA RAVE 'I WANT TO DANCE AGAIN' IN...Het werd voor ons gevoel al een eeuwigheid geleden aangekondigd: The Subs...

Le Guess Who

HIDDEN MUSICS TERUG OP LE GUESS WHO? 2021 Tijdens Le Guess Who? 2021 is er opnieuw te genieten van Hidden Musics ....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.