Festival Downtown in oktober met o.a. De Likt en Loraine James

De Likt
Festival Downtown in oktober met o.a. De Likt en Loraine James
Door sjoertb op 14 september 2021 - 13:30 1 Festival Downtown is terug in Rotterdam op 1 en 2 oktober. Het richt zich op een breed pallet aan vooruitstrevende elektronische muziekgenres en vindt normaal gesproken plaats op verschillende binnen- en buitenlocaties rond het Eendrachtsplein. Dit jaar is er een andere formule: 750 bezoekers op één van de meest iconische locaties van Rotterdam: de Willemskade naast de Erasmusbrug. En als bonus dit jaar twee dagen.

Op het programma staan Loraine James, David Vunk & De Likt, Lefto, Amy Root, Alia, Elias Manzian, K15, Het Gezelschap, Black Acid, Alberta Balsam, Beau Zwart, Suze Ijó en Push To Select. De komende tijd worden er meer onthuld.

Tickets voor Festival Downtown zijn hier verkrijgbaar. Vrijdagtickets kosten 12,50, zaterdagtickets kosten 17,50 en een passe-partout kost 22,50.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ZEA

ZEA PRESENTEERT ALBUM BIJ EXPLORE THE NORTH, WORM EN... ZEA brengt op 19 november zijn tweede Friestalige album ' Witst noch dat...

Tomorrowland 2020 news

TOMORROWLAND GAAT VOOR 3 FESTIVALWEEKENDS IN 2022 OM... Twee jaar geleden vond de laatste editie van Tomorrowland plaats in Boom....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.