Eerste namen Heerlijk Hemelrijk Festival bekend: o.a. Emma Heesters, BZB en Antoon

Emma Heesters
Eerste namen Heerlijk Hemelrijk Festival bekend: o.a. Emma Heesters, BZB en Antoon
Door sjoertb op 21 september 2021 - 11:08 1 De organisatie van Heerlijk Hemelrijk Festival heeft vandaag de eerste namen aangekondigd. Op het festival spelen dit jaar Emma Heesters, BZB , StukTV & FRIENDS, Antoon , Mart Hoogkamer, Baby Blue en Queen Tribute-band Crazy Little Things.

Het festival wordt gehouden in Recreatiepark Hemelrijk in Volkel op de zondag direct na FestyLand. Het aanbod is breed en voor alle leeftijden interessant. Je kunt er gezellig eten en drinken met sfeervolle muziek van tributebands. Voor jongeren is er een sterk muziekprogramma in The Ballsroom en de Spektakulair. De allerkleinste kunnen spelen op springkussens en attracties.

Op zondag 10 oktober vindt Heerlijk Hemelrijk Festival plaats. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival.


Unmute Us

ZITTING OVER KORT GEDING VAN UNMUTE US OP AANSTAANDE...Het kort geding dat Unmute Us, MOJO, ID&T en Apenkooi Events hebben...

Lowlands sfeer 2015

I WANT TO DANCE AGAIN IN SPORTPALEIS MET O.A. JORIS... Op vrijdag 1 oktober vindt er in het Brusselse Sportpaleis een grote...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.