Festyland maakt line-up compleet met o.a Mart Hoogkamer, Kraantje Pappie en BZB

Winactie FestyLand 2019
Festyland maakt line-up compleet met o.a Mart Hoogkamer, Kraantje Pappie en BZB
Door melissavkoldam op 30 september 2021 - 14:53 1 Als je dacht dat het festivalseizoen al over is, dan heb je het goed mis. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober gaat Festyland los. De vrijdag wordt omgedoopt tot Festyland-LIVE en de zaterdag tot Festyland-FIËSTA.

Op vrijdag kan je o.a The Dirty Daddies, BZB, ABBA Fever en Alice Springs verwachten. Voor de liefhebbers is er ook een VrijMiBo, die voor slechts 5 euro extra bij je vrijdagticket te bestellen is.

Op zaterdag staan niemand minder dan Kraantje Pappie, Emma Heesters, STUK, Mart Hoogkamer en Frans Duijts op het podium.

Op muzikaal gebied bestrijkt FestyLand de gehele breedte: het beste uit de hitlijsten, de grootste dance dj’s, spectaculaire pop acts, rockbands, en hilarische feestmuziek. Op het megatentenkamp van het festivalterrein zijn topbands, dj’s, theater, live artiesten en shows naast en door elkaar te vinden. Tickets voor Festyland koop je via deze link. Voor 23,75 ben je er op Festyland vrijdag bij en voor 28,75 feest je mee met de Festyland-FIËSTA.

Kijk voor de volledige line-up en meer informatie op onze Festyland 2021 festivalpagina.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLeft Of The Dial news

LEFT OF THE DIAL MAAKT LINE-UP COMPLEET MET 23...Over twee weken is zover, Left of the Dial. Met een reeks aan nieuwe locaties...

Crossing Border

WARREN ELLIS EN CHIBI ICHIGO TOEGEVOEGD AAN LINE-UP... Crossing Border voegt nieuwe namen toe aan het festival, wat op 4, 5 en 6...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.