Festival Rock en Seine maakt eerste namen bekend o.a. Nick Cave, Stromae, Tame Impala en Kraftwerk

review: Tame Impala - 29/1 - HMH
Festival Rock en Seine maakt eerste namen bekend o.a. Nick Cave, Stromae, Tame Impala...
Door melissavkoldam op 08 oktober 2021 - 11:01 1 Rock en Seine is een van de grootste muziekfestivals van Frankrijk. Het Festival wordt elke zomer in het westen van Parijs gehouden. Volgend jaar vindt het festival plaats van 25 t/m 28 augustus. Het festival heeft vandaag de eerste namen bekend gemaakt.

En dit zijn niet de minsten: Nick Cave & The Bad Seeds, Stromae, Tame Impala, Jamie xx, Kraftwerk, LA FEMME, TheBlaze, AURORA, DIIV, Jehnny Beth, Los Bitchos, Malik Djoudi en The Limiñanas komen eind augustus allemaal naar Rock en Seine. Omdat het festival net als Lowlands en Pukkelpop eind augustus valt, zijn al deze namen gelijk kanshebbers voor de komende edities van Lowlands en Pukkelpop.

De organisatie van Rock en Seine geeft aan snel meer namen aan te kondigen. De ticketverkoop start op maandag 11 oktober om 11:00. Een dagkaart kost €59. Ook zijn tickets verkrijgbaar voor twee dagen, drie dagen en het gehele festival. Die kosten achtereenvolgens; €119, €159 en €199. De verkoop gaat via de website van Rock en Seine.

Rock en Seine is een vaste waarde in de festivalscène van de stad en brengt al vijftien jaar lang line-ups vol met alternatieve muzieksterren naar de Franse hoofdstad, van Massive Attack en PJ Harvey bij de eerste editie terug in 2003 tot The xx, Foals en Sigur Rós in de afgelopen paar jaar.


TakeRoot Take Root

TAKEROOT MAAKT LINE-UP COMPLEET VOOR DOWNTOWN EDITIE...TakeRoot bevestigt maar liefst zes nieuwe namen voor de 23e editie van het...

Les Ardentes news

STROMAE OOK NAAR LES ARDENTES 2022 Vanochtend werd bekend dat Stromae headliner is van Werchter Boutique 2022....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.