Eerste namen Roskilde bekend o.a. Dua Lipa, Tyler, The Creator en IDLES

review: Dua Lipa - 5/11 - AFAS Live Dua Lipa
Eerste namen Roskilde bekend o.a. Dua Lipa, Tyler, The Creator en IDLES
Door melissavkoldam op 12 oktober 2021 - 12:57 1 Het Deense Festival Roskilde heeft voor 2022 de eerste namen bekend gemaakt. Het 8-daagse festival wordt gehouden van 25 juni t/m 2 juli. Het is de 50ᵉ editie van het festival.

De eerste namen zijn o.a.: Dua Lipa (UK), Tyler, The Creator (US), HAIM (US), St. Vincent (US), AG Club (US), Alogte Oho & His Sounds of Joy (GH), Arlo Parks (UK) en Black Pumas (US)

Alle namen die tot nu toe bevestigd zijn lees je op onze Roskilde festivalpagina.

Tickets gaan in de verkoop op donderdag 14 oktober om 12:00. Op de website van Roskilde kan je je inschrijven voor de pre-sale. Een ticket voor alle acht dagen kost ongeveer €302 en een ticket voor één dag kost ongeveer €147. Ook zijn er speciale tickets voor jongeren onder de 25, hierover kan je ook meer informatie vinden op de website van het festival.

Het festival wordt jaarlijks gehouden in Roskilde (Denemarken), zo'n 30 km ten zuidwesten van Kopenhagen. Het is een onafhankelijk, niet-commercieel muziekevenement, georganiseerd door The Roskilde Charity Organisatie en wordt bestuurd door een vaste kern van stafleden en duizenden toegewijde vrijwilligers.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRockit Festival news

ROCKIT FESTIVAL IN GRONINGEN BREIDT LINE-UP UITRockit festival heeft nieuwe namen toegevoegd aan de line-up. Het festival...

Michelle David 1

BETTER GET HIT FESTIVAL TERUG IN TILBURG MET EXTRA... Op 14, 15 en 16 januari 2022 wordt de tweede editie van Better Get Hit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.