Winnen 2x2 dagkaarten RAUW festival in Rotterdam

RAUW Festival
Winnen 2x2 dagkaarten RAUW festival in Rotterdam
Door RobZ op 14 oktober 2021 - 13:30 1 RAUW, voorheen Festival Jazz International Rotterdam, staat voor avontuurlijke muziek die de rafelranden van de jazz opzoekt. Het festival presenteert artiesten die niet alleen de oren strelen, maar ook uitdagen, vragen stellen en verwondering oproepen. De komende editie van RAUW festival vindt plaats op 27 en 28 oktober. Nagenoeg alles wat op RAUW wordt gepresenteerd is nieuw, misschien nog in ontwikkeling of zelfs een experiment. Het festival nodigt met nadruk lokale makers uit en faciliteert hen om nieuwe projecten te maken en hun artistieke dromen waar te maken. In dit licht vinden op RAUW ook (inter)nationale samenwerking en uitwisseling plaats.

RAUW vindt plaats in de Maassilo in Rotterdam en onder andere Jo Goes Hunting Orchestra, Coal Harbour, Clod!, Alba Gil Aceytyuno, Bandler Ching en Amaguk betreden het podium. Het programma is verdeeld over twee zalen en kent geen overlap, dus je hoeft geen concert te missen. Het festival begint op 27 en 28 oktober om 18:00 uur en zal tot ongeveer middernacht duren. Voor het festival zijn zowel dagkaarten als passe-partouts beschikbaar.

Festivalinfo mag twee setjes dagkaarten voor RAUW weggeven. Om kans te maken hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam en adres naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'RAUW en de dag dat je naar het festival zou willen'. 27 of 28 oktober, dus.

Deze winactie loopt tot en met 20 oktober.


Bestel tickets RAUW 2021
Tickets RAUW 2021
RAUW 2021
€ 21,50 - 36,50
Festyland 2015

FESTYLAND TREKT 42.500 BEZOEKERS EN KONDIGT GELIJK...Afgelopen weekend stond Volkel en omgeving in het teken van FestyLand en het...

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival news

ALCATRAZ METAL FEST KOMT MET EERSTE NAMEN VOOR 2022... Het Belgische Alcatraz Metal Fest heeft de eerste namen voor de editie van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.