Line-up Mysteryland is geen mysterie meer

Door Soeperman87 op 23 mei 2008 - 15:00 1 Zaterdag 23 augustus wordt dit jaar een bijzondere dag. Mystery Land, Nederlands oudste dance-festival, viert dan haar 15e verjaardag in de gemeente Haarlemmermeer. Dit viert het festival door meer artiesten te programmeren dan de voorgaande edities.

Straattheater, bizarre acts, melige workshops, intieme restaurantjes, kleurrijke bouwsels en natuurlijk een hoop gevestigde (en nog te ontdekken) artiesten zullen ook dit jaar weer zorgen voor de typische sfeer waar Mysteryland om bekend staat.

We kunnen in ieder geval genieten van onder andere Marco V, Fedde Le Grand, Rush, Joost van Bellen, Erick E, Laidback Luke, David Guetta, Chuckie, DJ Tiesto en De Jeugd van Tegenwoordig.

De gehele line-up incl. de nieuwe toevoegingen kun je hier vinden. Kaartverkoop à € 59,50 exclusief de verkoopfee is inmiddels gestart.Festivalinfo logo nieuw7

ZOEKT EN GIJ ZULT VINDEN! NIEUWE ZOEKFUNCTIE FI EN PI!Wij van Festivalinfo en Podiuminfo zijn alweer heel wat jaartjes bezig om...

ministerplas.gif37

MINISTER PLASTERK: 'WEG MET DE POPRONDE!' Vanaf volgend jaar gelden nieuwe subsidieregels voor alle Nederlandse...

REACTIES

Avatar KooPeR
vr 23 mei 2008 15:29

KooPeR Hoor van velen dat het een monster line up is, vind er zelf bar weinig aan. Zou DJ Mehdi en Noisia wel eens willen zien, maar daar houdt het dan ook wel op.

 0
Avatar Kelvin
vr 23 mei 2008 16:25

Kelvin Snap nog steeds niet dat mensen naar DJ Tiesto luisteren. Dat is die man die bij een nummer meer dan de helft voor zijn dj booth staat. Daar heeft een echte dj geen tijd voor. Laatst een paar fijne djs gezien en die hadden niet eens tijd om hun platen netjes op te ruimen omdat ze te druk waren met echt djen :)

 0
Avatar Brinkster
vr 23 mei 2008 16:29

Brinkster Zoals mijn muziekdocent ooit zei:
Carl Cox maakt muziek, Tiesto draait muziek

 0
Avatar Miesjel
vr 23 mei 2008 17:37

Miesjel Doe mij maar het rauw-podium: oa. Joost van Bellen, Boys Noize, Goose (Live!) en Dj Mehdi

 0
geen avatar
vr 23 mei 2008 17:56

Tragedy Wat een onorginele line-up...Dr Lektroluv, Goose en Joost van Bellen zie ik al op Free Your Mind en elk ander festival deze zomer, evenals elk festival in Nederland

 0
Avatar Musiquefreak
vr 23 mei 2008 19:47

Musiquefreak Joost van Bellen mag wel 'n keertje thuisblijven zeg, kom die gozer overal tegen ^^'

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.