3voor12 Song van het jaar Festival viert 37ste editie in Maassilo met o.a. Froukje, Wet Leg en Goldband

Goldband
3voor12 Song van het jaar Festival viert 37ste editie in Maassilo met o.a. Froukje, Wet...
Door melissavkoldam op 08 november 2021 - 10:46 1 Op vrijdag 3 december wordt de 3voor12 Song van het jaar bekendgemaakt tijdens het gelijknamige festival in de Maassilo, Rotterdam. Al 37 jaar lang kiezen luisteraars, volgers en kijkers van VPRO 3voor12 hun Song van het jaar. Overdag wordt in een zes uur durende marathonuitzending op NPO 3FM live afgeteld van #70 naar #1. Stemmen kan via de website van 3voor12.

De line-up is niet misselijk en tickets zijn te koop voor de fijne prijs van 12 euro. Te zien zullen zijn: Goldband, Froukje, Hang Youth, Pip Blom, Son Mieux, Banji en Wet Leg. Tickets voor het 3voor12 Song van het Jaar-festvival zijn al te koop via de website van Rotown. Er worden later nog meer artiesten bevestigd voor het 3voor12 Song van het jaar festival.

Tijdens het Song van het jaar festival wordt ook de 3voor12 Award 2021, de prijs voor het beste Nederlandse album van het jaar, uitgereikt. De jury bestaat uit muzikanten, muziekprofessionals en publieksjuryleden. Eerdere winnaars waren o.a. Eefje de Visser, Willem, Typhoon, De Staat, De Jeugd van Tegenwoordig, Sevdaliza en Ray Fuego.


Pinkpop 2020 news

PINKPOP 2022-TICKETS AL BIJNA UITVERKOCHTDe kaartverkoop van Pinkpop is nog maar net van start gegaan en gaat erg...

Elrow confetti

ELROW X SW IN KLOKGEBOUW KONDIGT LINE-UP AAN MET... Festivalmerken elrow en STRAF_WERK (SW) bundelen de krachten en keren op 4 én...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.