Eerste namen eilân 2022: o.a. Eefje de Visser, Goldband en Colin Benders

Eefje De Visser
Eerste namen eilân 2022: o.a. Eefje de Visser, Goldband en Colin Benders
Door sjoertb op 08 december 2021 - 10:18 1 Het festival eilân komt volgend jaar weer naar Terschelling. Vandaag zijn de eerste namen bekendgemaakt waaronder Eefje de Visser, Weval, Goldband en Boris Acket & Colin Benders. Ook Antal, Carista, Coloray, David Vunk, DJ Dustin, Kamma & Masalo, Philou Louzolo en The Resurrection zijn van de partij.

Op het meerdaagse festival vind je een mix van elektronische live- en alternatieve popmuziek. In het midden van wat ooit een duinpan was, inmiddels begroeid met bomen, ontwikkelt Boris Acket een audiovisueel object die inspeelt op het ritme van het eiland, de draaiing van de vuurtorens en het ruisen van het bos. Colin Benders verzorgt samen met Acket de auditieve laag van het project.

Van 15 tot en met 18 september 2022 vindt het festival plaats op Terschelling. Tickets voor eilân 2022 zijn hier verkrijgbaar. De voorverkoop start op 15 december.

Foto: Eefje de Visser op Back To The Rivers 2021 door Marc de Jong


Bestel tickets eilân 2022
Tickets eilân 2022
eilân 2022
€ 139,00
Dauwpop

DAUWPOP IS UITVERKOCHT MAAR KOMT DONDERDAG MET... Dauwpop , dat op 26 mei plaatsvindt in Hellendoorn, is uitverkocht. De...

Primavera Sound

PRIMAVERA SOUND NAAR LOS ANGELES MET O.A. ARCTIC... Primavera Sound krijgt er een nieuwe locatie bij in Los Angeles,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.