Editors headliner van VESTROCK 2022

review: Editors - 03/12 - TivoliVredenburg Editors
Editors headliner van VESTROCK 2022
Door melissavkoldam op 09 december 2021 - 11:09 1 VESTROCK is een intiem driedaags festival dat plaatsvindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot één van de meest unieke en ambitieuze festivals van de lage landen: een festival dat rock, pop en dance liefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar dat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden. VESTROCK wordt volgend jaar gehouden van 3 t/m 5 juni.

Eerder aangekondigde namen zijn o.a. Wolfmother en Within Temptation. Vandaag werd een nieuwe naam bekend gemaakt, rockband Editors zal ook optreden op het festival. En dat zijn natuurlijk niet de minste. De Engelse band rondom zanger Tom Smith is een graag geziene gast in Nederland en Belgie. Met singles als ‘Bullets’, ‘Munich’, ‘Smokers Outside The Hospital Doors’, en 'Papillon' heeft de band een indrukwekkend repertoire opgebouwd. Editors verkocht afgelopen jaren zalen als Ziggo Dome en Sportpaleis uit, en stond eerder als headliner op Pinkpop, Lowlands, Best Kept Secret, Down The Rabbit Hole, Pukkelpop en Rock Werchter.

De organisatie zegt dat er nog tientallen namen zullen volgen voor de 11e editie van VESTROCK, waaronder nog meer headliners, herbevestigingen en vanzelfsprekend ook aanstormend talent.

Tickets voor het festival zijn al te koop. Een dagkaart voor vrijdag of zaterdag kost €53,95. Voor de zondag betaal je €38,95. Een kaartje voor het gehele festival kost €108,95 en die kan je ook combineren met een apart te kopen campingticket.
Vestrock 2022 - Dagkaart Zaterdag
Vestrock 2022 - Dagkaart Vrijdag
Vestrock combiticket
Vestrock 2022 - Campingticket
Vestrock 2022 - Dagkaart Zondag

Wil je meer informatie over het festival of de gehele line-up bekijken? Kijk dan op de VESTROCK festivalpagina.




Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands sfeer

GENTSE CULTUURHUIZEN BUNDELEN KRACHTEN VOOR NIEUW...CAMPO, KOPERGIETERY, NTGent, Opera Ballet Vlaanderen, S.M.A.K. en Voo?uit...

Woo Hah! festival news

WOO HAH! SLAAT HANDEN INEEN MET AMERIKAANSE... Voor haar 2022 editie slaat het WOO HAH! Festival de handen ineen met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.