Editors ook naar extra festivaldag Dauwpop 2022

Editors
Editors ook naar extra festivaldag Dauwpop 2022
Door melissavkoldam op 09 december 2021 - 12:20 1 Op donderdag 26 mei 2022 vindt Dauwpop weer traditiegetrouw plaats op Hemelvaartsdag. Kaarten voor het festival in Hellendoorn zijn helemaal uitverkocht. Gisteren vertelden we al het festival vandaag met spannend nieuws zou komen.

Vandaag is bekend gemaakt dat er een extra dag aan het festival toegevoegd wordt en de eerste headliner daarvoor is Editors. De voorverkoop voor de extra dag start aankomende zaterdag om 10:00 uur via de website van Dauwpop. Een ticket kost €50. De gehele line-up voor die dag wordt binnenkort bekend gemaakt.

De organisatie is apetrots op de hoofdact. Rob Telgenkamp, directeur van Dauwpop: ‘Editors is een band die al jaren aan de top meedraait, grote zalen en clubs uitverkoopt en op alle beroemde festivals staat. Nou draaien wij ook al wel een tijd mee maar de kans om deze band te boeken komt niet elk jaar voorbij. Nu dus wel, een dag na de originele datum van Dauwpop. Dat willen we niet laten voorbij gaan en we zijn ook wel toe aan een dag extra vermaak na zoveel gemiste edities. Dus hebben we snel de knoop doorgehakt en gaan we vol voor een extra dag Dauwpop op de vrijdag.”

Sinds hun debuutplaat The Back Room uit 2005 zijn ze niet meer weg te denken uit ons muzikale landschap. Editors is dan één van de eerste bands die weer teruggrijpt op het postpunk geluid van begin jaren 80, maar ontwikkelt zich al snel met een breder rockgeluid dat letterlijk miljoenen fans over de hele wereld in vervoering brengt.
Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrieffestivalinfonieuwlogo

VEELGEBRUIKTE TICKETREMINDERS HEBBEN EEN NIEUW DESIGN!We zien het als onze missie om je op Podiuminfo en Festivalinfo op de hoogte...

Lowlands sfeer

GENTSE CULTUURHUIZEN BUNDELEN KRACHTEN VOOR NIEUW... CAMPO, KOPERGIETERY, NTGent, Opera Ballet Vlaanderen, S.M.A.K. en Voo?uit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.