Parookaville maakt eerste namen van de line-up bekend o.a. Armin van Buuren, FISHER, Scooter en Alle Farben

Armin van Buuren
Parookaville maakt eerste namen van de line-up bekend o.a. Armin van Buuren, FISHER,...
Door melissavkoldam op 14 december 2021 - 16:43 1 Het Duitse dancefestival Parookaville maakt vandaag het eerste deel van de line-up bekend. Het festival wordt volgend jaar van 22 juli t/m 24 juli gehouden in Weeze.

De line-up tot nu toe ziet er zo uit: Armin van Buuren, FISHER, Scooter, Yellow Claw, Alle Farben, David Puentez, DJ SASH!, Neelix, Nervo, Purple Disco Machine, Sub Zero Project en Tujamo.

Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Tickets voor het festival zijn al te koop. De prijs van een ticket hangt af van welke dag je heengaat. Een weekendticket kost €229. Tickets voor Parookaville koop je via de website van het festival.

PAROOKAVILLE is een productie van Parookaville GmbH (CEO: Bernd Dicks, Norbert Bergers en Georg van Wickeren) gevestigd in Weeze. Met zijn vierde editie in 2018 trok het unieke showconcept ruim 80.000 mensen naar de Madness City, nadat PAROOKAVILLE ook in 2017 al zo ́n 80.000 bezoekers had getrokken, waarmee het het grootste elektronische muziekfestival van Duitsland is.


Bestel tickets PAROOKAVILLE 2022
Tickets PAROOKAVILLE 2022
PAROOKAVILLE 2022
Pinkpop 2020 news3

28 NIEUWE NAMEN VOOR PINKPOP 2022 O.A. IDLES,...Vandaag voegt de programma-commissie maar liefst 28 nieuwe namen toe aan het...

Motel Mozaique

MOTEL MOZAÏQUE VOEGT NIEUWE NAMEN TOE AAN LINE-UP... De line-up van festival Motel Mozaïque (MOMO) begint steeds meer vorm te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.