Winnen: 2e kans op een Gerrard Street koptelefoon t.w.v. 325 euro

Gerrard Street
Winnen: 2e kans op een Gerrard Street koptelefoon t.w.v. 325 euro
Door RobZ op 16 december 2021 - 16:50 1 Let op: deze winactie is afgelopen. We hebben contact opgenomen met de winnaar. Er deden meer dan 250 mensen mee aan deze winactie, dus wees niet te teleurgesteld als je niet gewonnen hebt.
==================================


Afgelopen week mochten we op Podiuminfo een Gerrard Street PRINCE koptelefoon weggeven met free repairs forever. Erik uit Nijmegen was de gelukkige winnaar. Hij heeft via de mail bericht gekregen. Omdat de winactie zo'n groot succes was, mogen we van Gerrard Street nog een exemplaar ter waarde van 325 euro weggeven. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Lees onderstaande informatie goed om ook kans te maken!

Met de exclusieve kortingscode "livemusic-gs21'" krijg je bovendien 15% korting op alle koptelefoons van Gerrard Street!

Gerrard Street is een Nederlandse startup die een lijn koptelefoons maakt die een leven lang mee gaan. Ze bieden drie modulaire headphones aan die je koopt met de belofte van Free Repairs Forever. Het is tevens mogelijk een koptelefoon voor een vast bedrag per maand te huren. Gaat er iets kapot, dan krijg je al het nodige om je koptelefoon te repareren. Door de modulaire opzet van de koptelefoon kan je elke schade of slijtage zelf fixen! Het is uniek dat een elektronisch apparaat niet bijdraagt aan de wereldwijd steeds groter wordende afvalberg.

Technisch zijn de koptelefoons van Gerrard Street natuurlijk dik in orde. Er wordt gebruik gemaakt van Bluetooth 5.0 en de aptX-codec om de koptelefoon razendsnel aan je smartphone of laptop te koppelen. Het topmodel PRINCE heeft bovendien noise-cancelling technologie aan boord. Ook aan een microfoon voor (video)bellen is gedacht. Alle modellen beschikken vanzelfsprekend over uitstekend geluid met een diepe bas, een warm middengebied en helder hoog.



Meer informatie over de Gerrard Street koptelefoons vind je natuurlijk op site van Gerrard Street zelf. Dutch Cowboys en Hifi.nl hebben de Gerrard Street koptelefoons uitgebreid besproken.

Omdat we bij Festivalinfo heel erg enthousiast werden van het idee van een koptelefoon met levenslange garantie en we waarschijnlijk ergens tot diep in 2022 moeten wachten voordat we weer naar een concert of festival kunnen, hebben we een aantrekkelijke kortingscode geregeld bij Gerrard Street. Als je de kortingscode livemusic-gs21 gebruikt, dan krijg je maar liefst 15% korting bij de aankoop van één van de drie modellen van Gerrard Street.

In de voorwaarden van Gerrard Street staat dat je de koptelefoon 30 dagen op proef kunt krijgen! Als hij niet bevalt, dan stuur je hem dus gewoon terug!

Zoals gezegd mogen we nog een exemplaar weggeven van de Gerrard Street PRINCE koptelefoon. Deze heeft dus Noise Cancelling technologie en een ingebouwde microfoon om goed te kunnen (video)bellen. Om kans te maken op deze hele toffe prijs kan je een aantal dingen doen:

-> Like / reageer op deze winactie op Twitter - dit kan via deze tweet

-> Like / reageer op deze winactie op Facebook - dit kan via deze post

-> Stuur een mail naar [email protected] met als onderwerp 'Gerrard Street Festivalinfo'.

We gooien alle mails en reacties via twitter / facebook op een hoop en trekken daar een willekeurige winnaar uit. Het is deze keer dus mogelijk maximaal drie keer in te zenden. Een keer via Twitter, eenmaal via Facebook en via de mail. We nemen contact op via twitter / facebook of de mail. Meedoen kan tot en met maandag 27 december.



Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



roadburnnewss.jpg

17 NIEUWE NAMEN VOOR ROADBURN O.A. SLIFT, REGARDE...Het festival Roadburn, dat volgend jaar plaatsvindt van 21 april t/m 24 april...

Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

NOORDERSLAG VOEGT NIEUWE NAMEN TOE AAN LINE-UP... ESNS (Eurosonic Noorderslag) voegt 17 acts toe aan de line-up van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.