Kelderfest 2022 breidt line-up uit met o.a. Blackflower en Mario Batkovic

Mario Batkovic
Kelderfest 2022 breidt line-up uit met o.a. Blackflower en Mario Batkovic
Door melissavkoldam op 21 december 2021 - 16:54 1 Duik ondergronds en geniet van muziek, theater en spoken in de historische binnenstad. Op 26 februari 2022 kan je ondergronds in de mooiste kelders en souterrains van de Deventer binnenstad duiken en je onderdompelen in muzikale verrassingen en indrukwekkende cross-overs.

Tot nu toe was al bekend dat de Belgische singer-songwriter Meskerem Mees op het festival op zou treden. Nu zijn er nieuwe namen aan de line-up toegevoegd. Ook zullen op 26 februari Black Flower, The Mauskovic Dance Band en Mario Batkovic de kelders van Deventer betreden.

Verscholen onder de straten van Deventer ligt een complete wereld die normaal gesproken onzichtbaar is voor publiek. Met Kelderfest openen bijna 15 bijzondere kelders hun luiken voor het hedendaags muziek & kunst festival. Voor de concerten op Kelderfest moet je losse tickets kopen. Dit kan via deze link.

Kelderfest wordt georganiseerd door De Nieuwe Oost en Deventer Verhaal. Partners: Het Burgerweeshuis, De Perifeer, Archeologie Deventer en Kunstenlab.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus

BELGISCHE CONCERTZALEN VANAF ZONDAG TOT EN MET 28...Net zoals vorige week in Nederland zijn er vandaag in België flink strengere...

Les Ardentes 2022

LES ARDENTES BEVESTIGT NAAST A$AP ROCKY EN STROMAE... Burna Boy, Ziak en Gazo zijn de nieuwste bevestigingen van het festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.