Dauwpop (her)bevestigt vijf namen o.a. Typhoon, Son Mieux en WIES

WIES
Dauwpop (her)bevestigt vijf namen o.a. Typhoon, Son Mieux en WIES
Door melissavkoldam op 23 december 2021 - 12:47 1 Dauwpop brengt jaarlijks muziek, theater en veel meer op Hemelvaartsdag op een unieke locatie middenin de bossen van het Overijsselse Hellendoorn. Volgend jaar breidt het festival uit met een extra dag. Dan vindt het festival plaats op 26 en 27 mei.

Eerder bevestigde namen voor de editie van 2022 zijn: Editors, Kensington, Froukje, Chef'Special en S10.

Vandaag zijn er vijf namen (her)bevestigd. Ook voor 2022 staan Typhoon, Son Mieux, Bökkers, WIES en Heavy Lungs op het programma.

Kaarten voor Dauwpop zijn nog verkrijgbaar. Voor de vrijdag is alles uitverkocht, maar voor de zondag zijn er nog tickets beschikbaar. Een ticket kost €52. Koop je ticket voor Dauwpop hier.

Dauwpop boekt grote Nederlandse en internationale artiesten. In het verleden hebben al acts als The Hives, Doe Maar, Triggerfinger, Seasick Steve, The Wombats, Kaiser Chiefs en Caro Emerald op het affiche gestaan. Maar Dauwpop staat ook bekend om het feit dat ze net dat ene leuke rockende bandje boeken!

Meer informatie over het festival of de gehele line-up bekijken?
Bekijk dan de Dauwpop festivalpagina.


Bestel tickets Dauwpop 2022
Tickets Dauwpop 2022
Dauwpop 2022
€ 57,50
Alcatraz Hard Rock & Metal Festival news

ALCATRAZ FESTIVAL VOEGT 14 NIEUWE ACTS TOE AAN...Alcatraz Hard Rock & Metal Festival is een festival in het Belgische...

Grasnapolsky 2021 news

GRASNAPOLSKY MAAKT EERST NAMEN VOOR EDITIE VAN 2022... Grasnapolsky is een weekend lang muziek en kunst op een bijzondere locatie....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.