DGTL krijgt derde dag en kondigt line-up aan met o.a. Laurent Garnier, Paul Kalkbrenner en Jon Hopkins

Paul Kalkbrenner
DGTL krijgt derde dag en kondigt line-up aan met o.a. Laurent Garnier, Paul Kalkbrenner...
Door RobZ op 10 januari 2022 - 12:32 1 Het DGTL festival heeft fijn nieuws. Het Amsterdamse dance-festival breidt namelijk uit met een DGTL Opening Night op vrijdag 15 april. In een concert-achtige setting wordt er opgetreden door headliner Monolink, gevolgd door een uitgebreide back-to-back set van Âme & Dixon. Op zaterdag 16 april en zondag 17 april kunnen festivalliefhebbers rekenen op het vertrouwde DGTL-recept met 7 podia en meer dan 80 acts.

Headliners zijn dit jaar Laurent Garnier (op zaterdag) en Paul Kalkbrenner (op zondag). Ook op het affiche staan: Goldband, Helena Hauff, Jaguar, Job Jobse, John Talabot, Jungle By Night, Marcel Dettmann, Moodyman, Paula Temple en India Jordan. Op onze DGTL 2022 festivalpagina vind je de complete line-up.

Tickets voor DGTL Amsterdam 2022 zijn in de verkoop gegaan. Via de DGTL site zorg je dat je aanwezig bent. De opening night kost 43,95 euro. Een ticket voor DGTL zaterdag kost 72,95 euro en voor de zondag betaal je 68,95 euro.

Met muziek, kunst en duurzaamheid als belangrijkste pijlers hebben de DGTL-evenementen wereldwijd een eigen plek ingenomen in het festivallandschap. DGTL is het eerste circulaire elektronische muziekfestival, met een sterke focus op onderwerpen als energie, sanitaire voorzieningen, voedsel, grondstoffen en mobiliteit. DGTL reikt al veel verder dan haar thuisbasis in Amsterdam met edities in Barcelona, Madrid, Santiago, São Paulo, Tel Aviv en Bangalore (India).

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBonnaroo 2022

LINE-UP BONNAROO 2022 BEKEND: O.A. FLUME, TOOL,...Van 16 tot en met 19 juni vindt het Amerikaanse festival Bonnaroo plaats in...

W-Festival 2021 news

BELGISCH W-FESTIVAL MAAKT LINE-UP COMPLEET MET O.A.... Het Belgische W-Festival voegt vandaag negen namen toe aan het affiche:...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.