My Baby, blackwave. en Ibrahim Maalouf headliners van JazzOUT fest Limburg

blackwave.
My Baby, blackwave. en Ibrahim Maalouf headliners van JazzOUT fest Limburg
Door melissavkoldam op 14 januari 2022 - 12:30 1 De headliners zijn bekend van JazzOUT Fest Limburg 2022. Van 1 t/m 9 april vindt het festival plaats op verschillende plekken in Limburg. In vijf steden presenteren toonaangevende podia een line-up met uiteenlopende jazzstijlen. Wat dit festival zo uniek maakt is dat er elke dag een ‘klein’ festival op een andere Limburgse locatie neerstrijkt. De organisatie streeft er na lokale, nationale en acts van wereldtop op het programma te hebben.

Het programma ziet er voor nu als volgt uit:

1 april - Cory Wong in Roermond (ECI Cultuurfabriek)

2 april - MY BABY in Venlo (Grenswerk/De Maaspoort)

3 april - blackwave. in Weert (De Bosuil)

7 april - Ibrahim Maalouf in Heerlen (Parkstad Limburg Theaters)

9 april - Richard Galliano in Maastricht (Theater aan het Vrijthof)

In dit schema zie je ook alle locaties waar het festival plaats zal gaan vinden. In de komende weken wordt de rest van de line-up bekend gemaakt. Early-Bird tickets voor het festival zijn al te koop. De ticketprijs verschilt per optreden. Een ticket voor JazzOUT fest Limburg 2022 koop je hier.

De organisatie van JazzOUT Fest Limburg 2022 ligt in handen van Stichting Intercity Jazz Limburg die daarvoor samenwerkt met Jazz Maastricht en de podiumpartners: ECI Cultuurfabriek, Grenswerk, De Maaspoort, De Bosuil, Parkstad Limburg Theaters en Theater aan het Vrijthof.


Bestel tickets JazzOUT Fest Limburg 2022
Tickets JazzOUT Fest Limburg 2022
JazzOUT fest Limburg 2022
Corona virus

GEEN VERSOEPELINGEN VAN CORONA-MAATREGELEN VOOR...Vanavond hing heel Nederland weer aan de lippen van premier Mark Rutte en...

Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

TIMETABLE DIGITALE EDITIE ESNS (EUROSONIC... Volgende week van 19 t/m 22 januari gaat de gratis digitale editie van ESNS...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.