STRP Festival terug in april met uitgebreid muziekprogramma

STRP Festival news_groot
STRP Festival terug in april met uitgebreid muziekprogramma
Door RobZ op 01 februari 2022 - 14:37 1 Na twee digitale edities keert STRP Festival terug in zowel fysieke als digitale vorm! Van 7 tot en met 10 april 2022 staan diverse locaties in het centrum van Eindhoven in het teken van een hoogwaardig cultureel programma dat de relatie tussen kunst, technologie en grote maatschappelijke vragen onderzoekt. Met exposities, experimentele dialogen, muzikale avonden en een breed educatieprogramma duikt STRP dieper in het thema van deze editie: Het einde van oneindigheid.

Het uitgebreide muziekprogramma is terug van weggeweest en wordt aangevuld met twee clubavonden. Nieuwe verbindingen maken is hier het uitgangspunt. Elke avond ontdek je nieuwe cross-overs tussen elektronische, moderne en klassieke muziek met improvisatie en dance. De line-up bestaat onder andere uit Felicia Atkinson, Florence To, JFDR, Kieran Brunt, Benjamin Glorieux, Max Cooper, Dominique Vleeshouwers, Beatrice Dillon, Kuljit Bhamra, Playground, Fusus, Tristan Perich, James McVinnie en Hara Alonso.

De STRP kaartverkoop start 3 februari. Op de site van STRP koop je de tickets.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tomorrowland 2020 news

TOMORROWLAND IN 2022 DEFINITIEF DRIE WEEKENDEN;...Eerder schreven we al over de plannen van Tomorrowland om in 2022 maar liefst...

Zwarte Cross sfeer

STARTSCHOTGALA OPENT FESTIVALSEIZOEN OP ZWARTE... We kunnen de wei weer in voor drie dagen vol feest als het aan de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.