Line-up Vunzige Deuntjes Koningsnacht bekend o.a. Broederliefde en Sevn Alias

Broederliefde
Line-up Vunzige Deuntjes Koningsnacht bekend o.a. Broederliefde en Sevn Alias
Door melissavkoldam op 04 februari 2022 - 13:20 1 Eerder hadden we al gemeld dat Vunzige Deuntjes Koningsnacht terug is. In 2018 werd het evenement al gehouden in de Victorie in Alkmaar, in 2019 in 013 in Tilburg en in 2022 is het tijd om nog groter te gaan. Dit jaar vindt het evenement plaats in de AFAS Live.

Vandaag is de line-up van het festival bekend gemaakt: Broederliefde, Bizzey, Sevn Alias, Vunzige Deuntjes Soundsystem, DJ Wef, Rockefellababe, Max Wallin', Jahwin en MC Claudio zullen op het festival staan.

Kaarten zijn nog te koop en kosten momenteel 49 euro. Een kaartje voor Vunzige Deuntjes Koningsnacht koop je hier.

Het concept Vunzige Deuntjes is simpel maar sterk. De DJ’s en MC maken er samen met het publiek een feest van waar ouderwets gedanst kan worden. Een groot gedeelte van de muzikale inspiratie komt voort uit de Hip Hop, R&B en Dancehall uit de 90’ies en 00’ies. Echter, Vunzige Deuntjes bindt zich niet vast op een bepaalde periode, waardoor de muziek tijdloos is.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Beachrockers

BEACHROCKERS FESTIVAL MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND O.A....Beachrockers Festival komt dit jaar terug met een nieuwe editie. Het festival...

koningsdag

NIEUW KONINGSFESTIVAL IN BREDA: KANONNEN VAN ORANJE Het organisatiecollectief Experience Company Holland organiseert op 26 en 27...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.