Startschotgala maakt line-up compleet met o.a. Anouk, Kraantje Pappie en Guus Meeuwis

Anouk
Startschotgala maakt line-up compleet met o.a. Anouk, Kraantje Pappie en Guus Meeuwis
Door melissavkoldam op 07 februari 2022 - 15:52 1 Startschotgala, georganiseerd door de mensen van Zwarte Cross, maakt de line-up compleet. Het festival vindt plaats van 1 t/m 3 april en moet het ultieme festival zijn om het seizoen mee te beginnen. Vandaag werden de laatste namen bekend gemaakt.

Eerder werd al bekend gemaakt dat FeestDJRuud, The Dirty Daddies, Rowwen Hèze, BZB, De Paloma’s & Henk Wijngaard, Heino en verscheidene tribute-bands op het festival zullen optreden.

Vandaag wordt bekend dat ook: Anouk, Kraantje Pappie, Guus Meeuwis, Høken met de Heinoos en BÖKKERS op het Startschotgala spelen.

Op 1, 2 en 3 april 2022 vindt het festival plaats bij de Schans in Lichtenvoorde, thuisbasis van de Zwarte Cross. De voorverkoop start op vrijdag 11 februari om 11.00 uur en worden verkrijgbaar via de website van Startschotgala. Een dagkaart kost €32,50.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefCorona virus

MEER VERSOEPELINGEN VOLGENDE WEEK: CLUBS OPEN,...Volgende week gaat het kabinet het corona-beleid flink versoepelen. Dat...

Rock Werchter 2022

COMBITICKETS ROCK WERCHTER UITVERKOCHT; ALLEEN NOG... Het Belgische festival Rock Werchter is nagenoeg uitverkocht. Voor het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.