Eerste namen Spoorpark Live 2022: o.a. Kensington, Krezip en Danny Vera

Kensington
Eerste namen Spoorpark Live 2022: o.a. Kensington, Krezip en Danny Vera
Door melissavkoldam op 08 februari 2022 - 12:06 1 Eigenlijk zou vorig jaar de eerste editie van Spoorpark Live plaatsvinden, maar dat kon toen helaas niet doorgaan. Dit jaar hopen ze wel van start te mogen gaan en wel op 18 en 19 juni in het Spoorpark in Tilburg.

De eerste namen van de line-up zijn vandaag bekendgemaakt en die zijn als volgt: Danny Vera, Davina Michelle, Di-rect, Gallowstreet, Goldband, Kensington, Krezip, Logan’s Close, Paul Sinha, Quique, Rolf Sanchez, Splendid en Suzan & Freek. Binnenkort worden er meer namen bekend gemaakt.

Krezip, Danny Vera, Suzan & Freek, Rolf Sanchez Quique, Splendid, Gallowstreet en Logan's Close zullen op de zaterdag optreden en Kensington, Di-rect, Davina Michelle, Goldband en Paul Sinha op zondag.

Kaarten voor het festival gaan op dinsdag 15 februari om 19:00 in de verkoop. Een dagticket voor het festival kost €47,50 en een combiticket kost €74,50. Ook zijn er VIP-tickets te koop. Een ticket voor Spoorpark Live scoor je hier.

Wil je een seintje ontvangen als de kaartverkoop begint?
Meld je hier aan om een ticketreminder te ontvangen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradise City Festival 2015

PARADISE CITY FESTIVAL MAAKT EERSTE HELFT LINE-UP...Paradise City Festival vindt dit jaar plaats van 1 t/m 3 juli in het...

Evil Invaders metal sfeer

GRAVELAND FESTIVAL HEEFT LINE-UP ROND: O.A. WATAIN,... Graveland Festival vindt dit jaar plaats op 27 en 28 mei in Hollandscheveld....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.